Royal due date: rond deze datum zal prinses Eugenie bevallen

De koningin's negende achterkleinkind is op komst!

Prinses Eugenie en haar man Jack Brooksbank kunnen nu echt gaan aftellen naar de komst van hun allereerste kindje.

Hello Magazine heeft namelijk ontdekt wanneer de baby, het negende achterkleinkind van koningin Elizabeth, ter wereld zal komen.

Laatste loodjes

Het stel hoeft niet lang meer te wachten, want Eugenie is midden-februari al uitgerekend! De prinses kondigde de zwangerschap aan in september via een Instagram-bericht. Hierin schreef ze bij een foto van een paar babyschoentjes: “Jack en ik hebben zoveel zin in begin 2021…”

Voor de laatste weken van de zwangerschap heeft het stel hun intrek genomen in Frogmore Cottage, het huis van prins Harry en Meghan Markle op het landgoed in Windsor van the queen.

Cottage upgrade

Voordat het stel in Frogmore Cottage ging wonen, verbleven ze in Ivy Cottage dat bij Kensington Palace staat. Maar sinds Frogmore Cottage leegstaat na het vertrek van Harry en Meghan, heeft Eugenie de sleutel gekregen.

Heel gek is deze verhuizing niet, want volgens ingewijden zijn Eugenie en Harry altijd al close geweest. Een vriend van het stel liet aan Hello weten: “Het was Harry die met het voorstel kwam omdat Frogmore Cottage een stuk groter is dan de cottage waar ze eerst in woonden.”

Bron: Hello Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws