doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Prinses Eugenie bevestigt zwangerschap

Er is nog een achterkleinkind op komst voor the queen!
.
eugenie jack

De geruchten gingen al een tijdje, maar nu heeft prinses Eugenie het bevestigd: zij en haar man Jack verwachten een kindje! Dat betekent dat het negende achterkleinkind van Elizabeth in Philip in aantocht is.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Het komt dus niet geheel als een verrassing dat prinses Eugenie en haar echtgenoot Jack Brooksbank binnenkort een kleintje verwelkomen. De geruchtenmolen kwam flink op gang nadat de prinses gespot was met wijde kleding én een groot pakket dat ze voor haar buik hield, wellicht om de baby bump nog even geheim te houden voor de papparazzi. Ook merkten oplettende Instagram-volgers op dat de prinses, die een openbaar account heeft, de laatste tijd vooral selfies deelde en daarmee ook een eventuele babybuik zou verbergen. When you try to hide something...

Niet langer speculeren

We hoeven niet langer te speculeren, want zowel op haar eigen Instagram-pagina als op het Twitteraccount van de Britse koninklijke familie is de zwangerschap nu bevestigd. “Hare koninklijke hoogheid prinses Eugenie en mr. Jack Brooksbank kondigen met grote vreugde aan dat zij een baby verwachten begin 2021”, zo klinkt de officiële boodschap op Twitter. “De hertog van York en Sarah, de hertogin van York, meneer en mevrouw Brooksbank, de koningin en de hertog van Edinburgh zijn heel blij met het nieuws.”

Op Instagram houdt Eugenie het kort maar krachtig: “Jack en ik hebben heel veel zin in begin 2021…”, schrijft de prinses bij een plaatje van twee babyschoentjes. Hoe leuk!

Dit bericht bekijken op Instagram

Jack and I are so excited for early 2021....👶🏻

Een bericht gedeeld door Princess Eugenie (@princesseugenie) op

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws