doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Royal Wedding: prinses Eugenie trouwt Jack Brooksbank

Is prinses Eugenie zwanger van haar eerste kindje?

Prinses Eugenie? Is er een nieuwe Windsor Baby op komst?
.
prinses eugenie

Is er een baby op komst bij de Windsors?

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Fans weten het zeker: Eugenie, de prinses van York (dochter van prins Andrew en hertogin Sarah) is in verwachting van haar eerste kindje met Jack Brooksbank. De 30-jarige werd afgelopen weekend in Londen gespot, ze ging lunchen met een vriendin, en sommigen menen hier een baby bump te spotten. Wellicht is de foto uit een onvoordelige hoek genomen of heeft de prinses wat coronakilo's opgelopen; wie zal het zeggen? Maar hieronder onze beredeneringen waarom wij denken dat Eug haar eerste kindje verwacht.

Bewering 1

De prinses bezocht haar grootmoeder op Balmoral en werd daar gezien met oversized kleding. Nu is dat niet zo gek, maar ze hield een groot, ingepakte lijst? bordspel? vierkant object? geheimzinnig voor haar buik. De prinses wist waarschijnlijk dat de pers op de loer lag en haar op de kiek wilde zetten. Dus besloot ze het raadselachtige vierkant voor haar buik te houden tijdens het uitstappen van de auto.

Bewering 2

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_middle_article');

Prinses Eugenie had een Zoom meeting met Teenage Cancer en had hier een heuse pregnancy glow op haar gezicht. "Het zal interessant zijn om te zien wat er de komende week of zo zal gebeuren, wat aankondigingen betreft, aangezien velen ervan overtuigd zijn dat Eugenie zwanger is", was een van de reacties vanuit de organisatie.

Bewering 3

Ze is een van de weinigen van de Windsors met een eigen Instagramaccount en staat erom bekend om veel vanuit haar werk- en privéleven te delen. Maar de laatste tijd heeft Eugenie weinig te maken met werkbezoeken en laat ze enkel haar gezicht zien op een zeldzame selfie. Handig als je een babybuikje wilt verbergen.

Only time will tell!

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws