Royal rewear: ook hertogin Kate werkt thuis in haar ‘oude’ kleding

Voor haar videocalls trekt de hertogin deze favorieten weer uit de kast.

Met alleen nog digitale activiteiten op de planning doet de hertogin van Cambridge het wat rustiger aan op modegebied. Al meerdere keren heeft Kate een 'oude' outfit aangetrokken voordat ze voor de webcam kroop.

Keer op keer

Het is wel vaker gebleken dat Kate Middleton niets uit haar riante kledingkast wegdoet. Met haar stijlvaste en tijdloze garderobe is het geen probleem voor de hertogin om keer op keer goed weg te komen met dezelfde items.

Helemaal nu thuiswerken de norm is, blijkt de hertogin een trotse outfit repeater te zijn. Voor haar videobelletjes trekt Kate gerust nog een keer hetzelfde jasje aan. Of ze daaronder ook gewoon een joggingbroek draagt voor de ultieme Zoom chic-look? Wisten we het maar!

Blazers en jasjes

Voor een videogesprek met verpleegkundigen in opleiding besloot Kate zichzelf in een blazer van Alexander McQueen te steken. De hertogin wordt heel regelmatig gezien in kleding van het modehuis, dat ook haar peperdure trouwjurk ontwierp.

Dezelfde blazer had Kate een paar maanden geleden nog aan bij de uitreiking van de fotografieprijs van het Natural History Museum. Kijk en vergelijk!

De tekst gaat door onder de video's.

Nog veel spraakmakender was het jasje van Rebecca Taylor dat de hertogin van Cambridge een week eerder droeg terwijl ze videobelde met een aantal docenten. De opvallende blazer van blauwe tweed zagen we ook al eens in 2017, tijdens een bezoek van Kate aan het Evelina London Children's Hospital. A true classic never goes out of style.

De hertogin van Cambridge brengt een bezoek aan het Ronald McDonald Huis bij het Evelina London Children’s Hospital, februari 2017. Beeld: Brunopress.

Bron: Grazia UK, Harper’s Bazaar | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws