doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_below_menu_allpages');

Zo hielden William en Kate hun relatie geheim op de universiteit

Om deze lieve reden heeft Kate een directe verbinding met Queen Elizabeth

Een sneltoets om je schoongrootmoeder te bereiken kan best handig zijn, bewijzen de royals.
.
Kate Queen Elizabeth

Als we naaste bronnen en koningshuisexperts mogen geloven, hangen hertogin Kate en Queen Elizabeth regelmatig met elkaar aan de telefoon. De duchess zou zelfs een eigen directe lijn hebben om het staatshoofd snel te pakken te kunnen krijgen.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_top_article');

Advies en Zoom-lessen

Het is geen geheim dat Kate goed op kan schieten met haar schoongrootmoeder, Queen Elizabeth. Maar de band tussen de huidige en de toekomstige koningin is hechter dan we dachten. "Kate heeft haar eigen directe verbinding met de Queen en ze belt haar om te vragen hoe het gaat en updates over de kinderen te geven," weet royaltydeskundige Duncan Larcombe. "Kate rekent op haar voor advies. Ook zou Kate degene zijn geweest die de koningin heeft geleerd hoe ze Zoom moet gebruiken, zodat ze haar achterkleinkinderen kan blijven zien en in contact kan blijven."

De twee staan altijd voor elkaar klaar, of het nu gaat om royal loopbaanadvies of een simpel praatje over de kinderen. "Kate en de Queen hebben een fantastische relatie," vervolgt Larcombe. Volgens hem weet Kate precies het evenwicht te vinden tussen de Queen, het hoofd van de koninklijke familie, en Elizabeth, de overgrootmoeder van haar kinderen.

Jubileumfeestje

Queen Elizabeth zou dit jaar zelfs een speciale verrassing in petto hebben voor haar aangetrouwde kleindochter. In april is het tien jaar geleden dat prins William en Kate in het huwelijksbootje stapten. Hare Majesteit wil niet ongemerkt voorbij laten gaan dat Kate dan alweer een decennium lang als royal door het leven gaat. Aangezien de koningin twee jaar geleden de Dame Grand Cross, de hoogst mogelijke positie in de ridderorde, al aan Kate heeft toegekend, is het maar de vraag wat voor koninklijk cadeautje ze nu in gedachten heeft.

doDisplay('div-gpt-ad-BeauNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws