Zoveel verdient Maxime Meiland per aflevering van Chateau Meiland

Meid, wat een lekker bedrag.

Maxime Meiland zit momenteel op een roze wolk. Samen met lover Leroy Molkenboer verwacht ze een kindje én de tortelduifjes kochten onlangs samen een huis.

Daarnaast is de realityster ook nog wekelijks te zien in Chateau Meiland – en dat legt Maxime bepaald geen windeieren.

Bedrag per aflevering

Een kind en een huis zijn natuurlijk fantastische mijlpalen, maar wel twee heel kostbare dingen. Wij waren stiekem dan ook very curious wat zo'n aflevering van Chateau Meiland schuift. De website Fem Fem was ook benieuwd naar het salaris van de Meilandjes en deed research. En wat blijkt? Met de opnames van Chateau Meiland zitten de Meilandjes er zeker warm bij. Zo zou de familie 50.000 euro per aflevering verdienen. Zo meid, dat is niet mis!

Het is natuurlijk een bedrag dat de familie moet splitten, maar dan nog blijft er zeker geen luttel getalletje over. De Meilandjes zijn twee keer per week op tv te zien en dat komt erop neer dat ze meerdere tonnen binnen harken met hun capriolen. Want reken maar uit: 12 afleveringen x 50.000 is 600.000! Wat goeoeoeoeoed!

Andere inkomsten

Hoe groot het deel is dat Maxime krijgt, weten we niet precies, maar we kunnen er dus wel van uitgaan dat de blondine een bedrag met meerdere nullen op haar bankrekening heeft staan. Daarnaast heeft ze ook nog haar eigen kledinglijn Monchiel én een groot bereik op Instagram. Hoewel we vermoeden dat ze aan eerstgenoemde niet heel veel overhoudt (want dat bleek geen groot succes na de AliExpress-rel), vermoeden we dat ze met Instagram een leuk zakcentje verdient. En daar zouden wij ook spontaan van gaan wijnen, wijnen, wijnen!

Bron: Fem Fem, Tips & Weetjes | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws