Wil je zien: Sarah van Soelen op de kiek met schoonmoeder Rachel Hazes

"Ik vind haar helemaal leuk!", vertelt Rachel over haar toekomstige schoondochter.

Vlak nadat André Hazes vertelde dat er meer zou kunnen groeien uit zijn friendship met influencer Sarah van Soelen, sprak moeder Rachel Hazes al vol lof over haar toekomstige schoondochter. Inmiddels lijken de twee het nog steeds erg gezellig te hebben met elkaar.

Vlak nadat André de media vertelde over zijn fling met Sarah, vertelde Rachel al enthousiast over de influencer. “Ik vind haar helemaal leuk”, gaf Rachel aan in gesprek met Shownieuws.“Ze heeft heel lieve ouders. Ik ben haar ouders ontzettend dankbaar dat ze in de moeilijke periodes van André altijd klaar hebben gestaan voor hem. En ook nu hoe ze mijn zoon opvangen.”

Nu de relatie tussen André en Sarah serieuze vormen aan begint te nemen, lijken de twee het nog steeds erg goed met elkaar te kunnen vinden. Zo sieren Rachel en Sarah momenteel de cover van het weekblad Story. Op de foto zien we de twee samen een drankje drinken. “Zó blij is Rachel met haar schoondochter”, luidt de tekst bij de foto. Je bekijkt de foto van Rachel en Sarah via deze link.

Ex-schoondochter

De band tussen Rachel en Sarah lijkt erg goed, maar dit was bij ex-schoondochter Monique Westenberg wel anders. Rachel heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat zij en Monique geen bff's waren en onlangs onthulde ze waarom de twee geen goede band hadden met elkaar.

“Natuurlijk begreep ik dat André Monique een mooie vrouw vond. Ik had gewoon moeite met het leeftijdsverschil”, vertelde Rachel aan RTL Boulevard. Monique was zestien jaar ouder dan haar zoon.

Rachel gaf vervolgens meteen aan dat ze met die uitspraak een beetje hypocriet over kan komen, want zo'n leeftijdsverschil komt haar niet onbekend voor. “Natuurlijk begrijp ik dat ik eigenlijk mijn mond moet houden, want ik was ook getrouwd met een oudere man. André en ik scheelden negentien jaar. En juist daarom kan ik het uitleggen.”

Bron: Grazia, Story | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws