Sarah van Soelen reageert voor het eerst op relatie André Hazes

Nog niet eerder sprak het tweetal samen voor de camera.

De relatie tussen André Hazes en Sarah van Soelen is no longer a secret.

De twee delen dagelijks foto's van elkaar op Instagram en verschenen vandaag voor het eerst als happy couple op een event. Hier sprak de media voor het eerst met Sarah over de mediastorm rondom hun nieuwe relatie. Na een gigantische hoeveelheid media-aandacht rondom de relatie van André en Sarah lijkt de rust eindelijk wedergekeerd. Het tweetal verschijnt hierom voor het eerst samen op een event, namelijk de opening van het theehuis van moeder Rachel Hazes. Bij deze opening is de nodige media aanwezig, die dolgraag een glimp van Sarah op willen vangen. De nieuwe vlam van André heeft sinds haar relatie met de zanger namelijk nog nooit iets van zich laten horen.

Shownieuws vroeg aan Sarah of ze inmiddels al een beetje kan wennen aan alle media-aandacht. “Het is nieuw, maar wel leuk en gezellig”, begint Sarah. “Ik moet er nog wel een beetje aan wennen hoor”, lacht ze vervolgens. Op de vraag of André Sarah ook een beetje helpt in deze periode, geeft de zanger een duidelijk antwoord. “Zij hoeft niet geholpen te worden, want het is gewoon een leuk wijf.”

Sarah en André, die op dit moment nog bij de familie van Soelen in huis wonen, gaan binnenkort verhuizen naar hun eigen stekje. In een kort gesprek met RTL Boulevard vertelt André trots dat hij en Sarah samen een huis hebben gekocht. “Daar gaan we samen wonen”, vertelt hij dan ook. “Het gaat tussen ons gewoon heel goed.” Ook wil de zanger benadrukken dat alle gossips rondom hun relatie het tweetal niet zoveel doet. “We hebben het gewoon heel leuk samen, dus eigenlijk alles wat er wordt gezegd (in de media, red.) daar trekken we ons niet veel van aan. Uiteindelijk hebben gewoon altijd elkaar. En dat zorgt ervoor dat we hier nu zo gelukkig samen staan.”

Bron: RTL Boulevard, Showniews, Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws