5 tips om de tijd tot jouw vakantie een stuk leuker te maken

Nog even bikkelen en dan is het tijd om onze batterij weer op te laden in het zonnetje.

Heb jij een zonnige vakantie op de planning staan? Dan is het aftellen geblazen.

De laatste loodjes wegen het zwaarst. Na een heftig jaar als deze is het fijn om naar iets plezierigs uit te kijken, om te kunnen ontspannen en even nergens aan te hoeven denken. Juist, ja: vakantie dus! Het gevoel van vrijheid en ultiem ontspannen is zo dichtbij. Om deze periode nog even te overbruggen geven we je 5 tips om die laatste weken makkelijker vol te houden.

 1. Plan na werk iets leuks met je vrienden, vriendinnen of gewoon met jezelf. Geniet van het zonnetje, organiseer een BBQ of lees een boek in het park. Gun jezelf de leuke momentjes, het is tot laat licht dus des te meer reden om lekker buiten te chillen. Creëer jouw ultieme after work date!
 2. De sportscholen zijn weer open en het zal je vast niet zijn ontgaan, kickboksen is de nieuwe hit van 2021. Het is goed voor je hele lichaam en de perfecte manier om stoom af te blazen. Zin om wat nieuws te proberen? Neem een kijkje bij de Bonjasky Academy, hier leren ze je de kneepjes van het vak en dat niet alleen, je wordt ook ondergedompeld in de cultuur van deze sport. Even alles om je heen vergeten en knallen.
 3. Plan een avondje strand! Ga lekker dineren of neem je eigen zomerse salade mee en geniet van de zonsondergang. Even helemaal zen de dag afsluiten met je voetjes in het zand, hoe heerlijk is dat!
 4. Zorg voor voldoende slaap. Slaap is zó belangrijk. Per persoon verschilt het aantal nodige uren maar zorg dat je er voldoende maakt. Het is belangrijk voor je humeur, algemeen welzijn en je energielevel. Het is oké om af en toe eens lekker lang uit te slapen of gewoon te chillen in je bed als je echt op bent. Dus merk je dat je moe bent, luister dan naar dat gevoel. Gun jezelf de rust en waarschijnlijk word je de volgende dag weer als herboren wakker.
 5. Na het eten nog zin en energie om iets te doen maar weet je niet wat? Ga lekker wandelen! Misschien heb je er in eerste instantie niet veel zin in, maar wandelen ontspant en verbetert je nachtrust. Maak een leuk rondje en sluit het af met het halen van een ijsje.

Nog even bikkelen en dan is het tijd om onze batterij weer op te laden in het zonnetje. You got this!

Populaire bestemmingen

Blijf je liever in eigen land? Leuk idee! Dit zijn de top tien vakantiebestemmingen in Nederland volgens Zoover.

 1. Texel
 2. Terschelling
 3. Zoutelande
 4. Renesse
 5. Hardenberg
 6. Kamperland
 7. Ameland
 8. Valkenburg
 9. Ommen
 10. Gulpen

Happy Holiday!

Bron: EVDM Agency, ZOOVER | Beeld: iStock

Laatste nieuws