Samantha de Jong heeft naamtatoeage overleden vriend Gelmore laten bedekken

De Oh Oh Cherso-ster heeft nu een tattoo van een engel op haar borst.

De naam Gelmore staat niet langer op de borst van Samantha de Jong. De realityster heeft op Instagram laten weten dat ze de tattoo – waar de naam van haar overleden vriend stond – heeft laten bedekken.

Uitdaging

Samantha laat op Instagram weten dat ze een cover-up van een engel heeft laten zetten. De realityster heeft hiermee de tattoo waar de naam van haar overleden vriend Gelmore stond, laten bedekken.

De Oh Oh Cherso-ster deelt dat het best lastig was om een tattoo-artist te vinden die de cover-up wilde zetten. “Ik ben meerdere tattooshops in Nederland afgegaan, maar niemand durfde het aan om deze moeilijke cover-up te zetten.” Gelukkig wist Samantha uiteindelijk een tattoo-artist te vinden haar vorige tatoeage wel wilde bedekken. “Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat.”

Gelmore

Eind april kwam Barbies vriend Gelmore, en de vader van haar zoontje Angelo, plotseling om het leven door een hartstilstand. Het kwam als een grote schok voor Samantha. “We zouden altijd bij elkaar blijven en er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk. Ik denk elke seconde van de dag aan je”, schreef de blondine destijds bij een inmiddels verwijderde Instagrampost.

Inmiddels heeft Samantha een nieuwe liefde in haar leven.

Bron: Grazia, Shownieuws | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws