Dit is de winnares van Miss Nederland 2021!

Denise Speelman geeft de kristallen kroon door aan Julia Sinning.

Negen talentvolle finalisten stonden zondagavond op het podium, maar slechts één van hen kon met de titel naar huis gaan. Maak kennis met de nieuwe Miss Nederland!

Miss Nederland 2021

Onder anderen William Rutten, Monique Collignon en Monique Westenberg mochten als juryleden de nieuwe Miss aanwijzen. Zij riepen tijdens de spannende finale in Hilversum Julia Sinning uit tot Miss Nederland 2021.

De 24-jarige studente van de faaam – Film Actors Academy Amsterdam –mag ons land vertegenwoordigen bij de Miss Universe-verkiezingen later dit jaar.

Julia Sinning. Beeld: BrunoPress

Prachtig en puur

De jury noemde de winnares een 'prachtige, pure vrouw die zichzelf durft te laten zien.' Ook is de opvolgster van Denise Speelman 'een lekker stoere meid die uit haar comfortzone durft te stappen en een breed publiek kan aanspreken'.

Op de website van de verkiezing omschrijft Julia zelf haar grootste doel als Miss: “Met mijn deelname aan Miss Nederland wil ik 'het perfecte plaatje' veranderen. Als perfectionist heb ik lang naar mijn eigen perfecties gestreefd. Ik heb mezelf moeten blijven bewijzen en ik moest blijven presteren waardoor ik enorm veel druk op mezelf heb gelegd. […] Aan iedereen die zich niet goed genoeg voelt: vertel dat je vanaf vandaag van jezelf gaat houden, van al je mooie imperfecties. Jij bent jij en daarmee ben je goed genoeg.”

Julia heeft meerdere film-, presentatie- en modellenklussen op haar naam staan. Ook is ze momenteel te zien als een van de finalisten in The Bachelor. Aan dit indrukwekkende CV mag ze nu óók de felbegeerde titel Miss Nederland 2021 toevoegen. Van harte, Julia!

Beeld: William Rutten, BrunoPress

Laatste nieuws