‘Harry en Meghan willen Lilibet voorstellen aan de Queen’

Maar volgens het paleispersoneel is nog niet eens duidelijk of de Sussex'jes wel welkom zijn met Kerst.

De jongste achterkleindochter van Queen Elizabeth is inmiddels drie maanden oud en prins Harry en hertogin Meghan zouden hun baby maar wat graag willen voorstellen aan de royal family. Maar of die ook staan te popelen? Volgens het paleispersoneel niet per se.

Baby Lili

Al langere tijd gaan de geruchten dat de Sussex'jes met hun dochtertje, Lili, naar Engeland zullen vliegen. Niet alleen om het kleine meisje voor te stellen aan de familie van Harry, maar ook voor een koninklijke doop in Windsor.

Volgens paleisbronnen van The Sun hebben Harry en Meghan al aan Queen Elizabeth voorgesteld om ergens komende weken langs te komen, maar kunnen ze niet echt rekenen op een warm welkom. “Harry en Meghan hebben dit aanbod gedaan, maar veel mensen vinden dat nogal gedurfd. Misschien willen ze oprecht gewoon de Queen zien, maar dat is niet niks na alles wat ze haar dit jaar hebben aangedaan.”

Kerst met de familie?

Naast een doop voor Lili zou Kerst met de familie een goede reden zijn voor de Sussex'jes om de plas weer over te vliegen – voor Meghan zou het de eerste keer zijn sinds haar royal exit. Maar ook dat staat zéker niet vast. “Het personeel van Hare Majesteit heeft nog niet geantwoord [op het aanbod van Harry en Meghan]. Sterker nog, er wordt nog gediscussieerd over Kerstmis en of ze wel een uitnodiging moeten sturen, nadat Harry en Meghan die vorig jaar af hebben gewezen.” Maar in de vorige kerstperiode waren de reisrestricties er ook niet echt naar, moeten we zeggen…

De Queen ziet het wel zitten

De hofhouding lijkt meer in rep en roer te zijn dan Queen Elizabeth zelf, dat wel. “De koningin is nog steeds dol op Harry, en zou Lilibet en Archie heel graag zien. Maar hovelingen vinden het toch wel een verrassende stap, helemaal van Meghan, na alles wat is gebeurd.” En of ze alles opzij kunnen schuiven voor een verlate kraamvisite? Only time will tell.

Bron: Nine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws