Prinses Märtha Louise reist toch niet de liefde achterna

De Noorse prinses laat weten dat ze voorlopig niet de oversteek naar Amerika maakt.

Toch een wijziging in de plannen van Märtha Louise! Eerder dit jaar liet de Noorse prinses weten dat ze zo snel mogelijk naar de VS wilde verhuizen om bij haar grote liefde te zijn, maar het tij is nu gekeerd.

Groot interview

Net als onze koningin Máxima eerder dit jaar liet prinses Märtha Louise zich interviewen ter gelegenheid van haar vijftigste verjaardag. Een mooie kijkcijferknaller van de Noorse zender NRK, helemaal omdat ze een paar onthullingen doet over haar (toch al zo spraakmakende) relatie. Zo laat ze weten dat ze tóch niet van plan is om naar Amerika te verhuizen, waar haar grote liefde Durek Verrett woont.

Trouwen en verhuizen

Märtha Louise maakte haar relatie met de sjamaan bekend in 2019, en al snel haalde het stel allerlei krantenkoppen. Zo zouden de twee elkaar kennen uit een vorig leven, vertelde Durek publiekelijk over zijn seksleven met de prinses en het afkeurende Noorse hof zou Märtha Louise hebben gevraagd om geen 'Koninklijke Hoogheid' meer voor haar naam te zetten – al zag de prinses hier naar eigen zeggen zélf vanaf om meer vrijheid te hebben. Aan het begin van 2021 liet Durek doorschemeren dat er een huwelijksaanzoek aan zat te komen (negen maanden later en nog altijd geen ring) en vertelde de prinses zelf dat ze “op den duur zou gaan verhuizen. De kinderen gaan natuurlijk mee.”

‘Geen plannen’

Maar met die plannen schiet het niet echt op, geeft de prinses nu eerlijk toe. Ze leeft in het moment en houdt vaag wat de toekomst precies in petto heeft. “Ik heb momenteel geen plannen om te verhuizen. Alles verandert voortdurend met Covid-19, en we hebben geen idee wat er van dag tot dag gebeurt. Nu ben ik in Noorwegen”, zegt Märtha Louise in het interview. Ver weg van haar vriend, die nog altijd in L.A. vertoeft.

Bron: Vorsten | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws