Zó draag je sneakers als een royal

Ook zonder hoge hakken weten Kate, Máxima en Meghan een chique indruk te maken.

Dat je ook met een paar gympen stijlvol voor de dag kunt komen, weten de royals als geen ander. De platte schoenen komen misschien minder vaak voorbij dan chique hoge hakken, maar zijn inmiddels helemaal goedgekeurd door het koninklijk kledingprotocol.

Zie hier de royal sneakerinspiratie op een rij!

De hertogin van Cambridge gaat steevast voor hakken onder een jurkje, maar in combinatie met een nette pantalon kiest ze ook weleens voor een paar comfortabele sneakers.

Beeld: BrunoPress

Mooi detail hierboven: het goud van Kate's sneakers komt weer terug in haar blazer, waardoor de Veja-schoenen helemaal niet uit de toon vallen.

Hier beneden zien we de hertogin in de kindvriendelijke tuin die ze mee hielp ontwerpen. In boomhutten klimmen gaat nu eenmaal makkelijker op een paar sneakers!

Beeld: BrunoPress

Eerder dit jaar verraste Kate door de platte schoenen te dragen onder een straight legged jeans.

Beeld: BrunoPress

Dat een toekomstige koningin überhaupt op sneakers gezien kan worden, is misschien wel dankzij prinses Diana, die de weg vrij baande voor royals en hun veterschoenen.

Beeld: BrunoPress

Gravin Sophie van Wessex doet mee met de trend om sneakers onder een maxirok te dragen en komt er goed mee weg.

Beeld: BrunoPress

Koningin Máxima laat sneakers liever links liggen, tenzij een vrijwilligersklus er toch echt om vraagt. Dan draagt ze de schoenen – helemaal hip én praktisch – in combinatie met een wijde jeans.

Beeld: BrunoPress

Een no nonsense herfstlook van hertogin Meghan: een zwarte skinny past bij bijna alles!

Beeld: BrunoPress

Vaker dan hun moeder zien we de prinsessen op sneakers. Prinses Alexia oogstte veel lof toen ze dat vorig jaar ook gewoon tijdens de zomerfotosessie deed (lekker zichzelf!) en herhaalde die zet dit jaar.

Beeld: BrunoPress

Hier houdt Kate het chic door haar sneakers ingetogen te houden. Juist dankzij haar eenvoudige outfit kunnen haar stunning sieraden (Dé verlovingsring! Het lieve kettinkje met de initialen van haar kinderen!) goed tot hun recht komen.

Beeld: BrunoPress

Bron: Town & Country UK, Harper’s Bazaar | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws