Zien: nieuwe prinsessenjurken van Addy van den Krommenacker (voor een prachtig doel!)

Miss Nederland straalt in koningsblauw!

Voor royal fashion draait ontwerper Addy van den Krommenacker zijn hand niet om, en ook Miss Nederland 2021 laat hij stralen in schitterend koningsblauw.

Make A Wish Prinsessenbal

Eerder deze maand vond een heus prinsessenbal plaats op initiatief van stichting Make A Wish Nederland, die jaarlijks heel wat prinsessenwensen van kinderen met een ernstige ziekte in vervulling laat gaan. Een prachtige jurk mag daarbij natuurlijk niet ontbreken, en daarom ontwierp Addy van den Krommenacker drie sprookjesachtige creaties. Aan Miss Nederland 2021, Julia Sinning (omgedoopt tot 'prinses Sterre' voor de gelegenheid) de eer om de drie designs te onthullen. Welke is jouw favoriet?

Prinses voor een dag

Op Instagram blikt Julia terug op het bijzondere prinsessenbal. “Make A Wish krijgt jaarlijks veel prinsessenwensen van de kindjes. Daarom heeft Sam Vlas een verhaal bedacht: hoe Sterre prinses werd en heeft Addy van den Krommenacker de prachtige prinsessenjurk ontworpen. Het was heel bijzonder om prinses Sterre voor de prinsesjes te mogen zijn en om ze ook te mogen kronen. Veel emoties gevoeld deze dag: blijdschap omdat de kindjes zo’n mooie speciale dag hebben en ook verdriet aan de andere kant.”

Miss Nederland en alle prinsesjes zien er hoe dan ook prachtig uit in hun japonnen en tiara's op het bal. We weten zeker dat er deze middag heel wat wensen in vervulling zijn gegaan!

Bron: Instagram | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws