Bingewatchen maar! The Princess Switch 3 staat nu op Netflix

Cancel al je plannen!

Kerstfilm alert! Cancel al je plannen, want vanaf vandaag is het langverwachte derde deel van The Princess Switch eindelijk te bekijken op Netflix. Wat je ook alweer kunt verwachten van de over the top prinsessenfilm? We geven een kleine recap.

Dubbelgangers

In de eerste film uit de reeks speelt Vanessa Hudgens twee rollen: Margaret Delacourt, de hertogin van Montenaro, én banketbakker Stacy de Novo. In de tweede film plakt ze daar nog een rolletje aan, namelijk die van Lady Fiona – de evil nicht van Margaret. In de derde film is er helaas geen vierde versie van Vanessa, maar we kunnen wel flink wat spanning, kerstsfeer én romance verwachten.

Marathon

In The Princess Switch 3 wordt een belangrijk relikwie gestolen uit het paleis. Aan Margaret en Stacy de taak om dit te vinden en terug te brengen. Maarre, dit kunnen ze niet alleen. Daarom schakelen ze de hulp in van – jawel – Lady Fiona. In hun zoektocht krijgen de drie identieke dames hulp van een handsome, mysterieuze man uit Fiona's verleden. Dit wakkert natuurlijk de vonken van een klassieke Christmas romance aan. Oeh la la!

Nog niks op de planning staan dit weekend? Dan lijkt een marathon van alle drie de delen van The Princess Switch ons de perfecte activiteit. Want: kerstbomen en koninklijk drama ten overvloede. Bekijk hieronder alvast de trailer van de derde film.

Bron: Grazia | Beeld: Netflix

Laatste nieuws