Kate Middleton viert vrolijk babynieuws

Een bijna-kerstkindje!

Vlak voor de feestdagen heeft de hertogin van Cambridge nóg iets te vieren. Natasha Archer, de trouwe styliste, persoonlijk assistent en vertrouwelinge van Kate Middleton, heeft deze week haar tweede kindje mogen verwelkomen. Voorlopig zit Natasha in de luiers in plaats van in de koninklijke kledingkast!

Natasha & Chris

Natasha Archer is al jarenlang de rechterhand van hertogin Kate. Niet alleen is ze het brein achter de outfits van Catherine, ook ondersteunt ze het hele Cambridge-gezin als persoonlijk assistent en is ze simpelweg een goede vriendin van de familie. Haar echtgenoot, Chris Jackson, ontmoette ze ook op de koninklijke werkvloer. Chris is namelijk royal fotograaf en schiet met regelmaat nieuwe portretten van de Cambridge’jes in het paleis of tijdens werkbezoeken.

Een paar jaar geleden sloeg de vonk over tussen de twee goede bekenden van William en Kate. Inmiddels zijn ze getrouwd en trotse ouders van de 3-jarige Theo én dus een pasgeboren zoontje. Lief!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chris Jackson (@chrisjacksongetty)

Op Instagram laat Chris Jackson met een zoete foto weten dat Theo er een babybroertje bij heeft gekregen. Kerstboom op de achtergrond, kerstpyjama aan, fotogeniek wiegje: je kunt wel zien dat we hier met een ervaren fotograaf en styliste te maken hebben.

Ouderschapsverlof

Kate is naast werkgever ook een goede vriendin van Chris en Natasha én dol op baby’s, dus we vermoeden dat er binnenkort wel een koninklijk kraambezoek op de planning staat. Al heeft het heugelijk nieuws natuurlijk ook een lastigere kant voor Kate: ze moet alleskunner Natasha voorlopig nog even missen in het paleis. Eerder dit jaar had Kensington Palace maar liefst drie vacatures uitstaan voor een ‘invaller in verband met ouderschapsverlof’: eentje voor persoonlijk assistent, eentje voor plaatsvervangend persoonlijk secretaris en eentje voor styliste. Óf er worden meer baby’s verwacht in Kate’s entourage, of Natasha is zo’n professional dat er drie mensen nodig zijn om voor haar te kunnen invallen. De komende tijd zit Natasha in ieder geval tussen de luiers, flesjes en speentjes in plaats van de avondjaponnen, pareloorbellen en clutches.

Chris, Theo en een toen nog hoogzwangere Natasha bij het nieuwste fotografieboek van Chris:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chris Jackson (@chrisjacksongetty)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Chris Jackson (@chrisjacksongetty)

It’s a boy

Het kersverse zoontje van Natasha en Chris is niet het enige blijde babynieuws voor Kate, want er is nóg een klein jongetje onderweg. Vogue Williams, de schoonzus van Pippa Middleton, verwacht binnenkort ook een baby boy. De families en schoonfamilies van Kate, Pippa en hun broer James Middleton vormen samen een hechte clique en alle baby’s die de afgelopen jaren geboren zijn dragen daar nog meer aan bij. Tante Kate en ome Wills krijgen het druk met de kraamvisites!

Bron: Hello! Magazine | Beeld: BrunoPress, Instagram @Chrisjacksongetty

Laatste nieuws