Leuk babynieuws voor de Middletons!

De beroemde familie blijft maar uitbreiden.

Nog meer vrolijk babynieuws voor de Middleton-familie! Eerder dit jaar beviel Pippa, de zus van hertogin Kate, van haar tweede kindje, en nu is er nog een kleine op komst met een beroemde moeder.

Neefje of nichtje

Pippa Middleton is natuurlijk al tante van prins George, prinses Charlotte en prins Louis, maar ook aan de koude kant van de familie krijgt ze er binnenkort een neefje of nichtje bij. Naast haar wereldberoemde zus, de hertogin van Cambridge, heeft Pippa ook een rich & famous schoonzus die nu een derde kindje verwacht.

Vogue Williams

De broer van Pippa's echtgenoot James Matthews is namelijk getrouwd met model, presentatrice en dj Vogue Williams. Vogue en haar echtgenoot Spencer Matthews hebben al twee schatten van een kinderen, Theodore en Gigi, en verwachten in het voorjaar dus nummer drie.

Dat betekent dus nog meer speelkameraadjes voor Pippa's kinderen Grace en Arthur. En wie weet ook voor de jonge royals, want de Middletons/Matthews staan erom bekend dat ze een behoorlijk hechte kliek vormen.

De sub royals worden ze inmiddels ook wel genoemd: Kates zus Pippa Middleton en haar echtgenoot James Matthews, broer James Middleton en zijn echtgenote Alizée Thevenet, en Spencer Matthews en zijn echtgenote Vogue Williams. Ze gaan samen op vakantie, worden gezien op chique feestjes, hebben warme familiebanden met de Britse royals en zijn bovendien allemaal aardig vermogend, sportief én bloedmooi. Binnenkort dus een nieuwe toevoeging aan de knappe sub royal club.

Bron: Now to love | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws