Glamour met een knipoog

Mike Tindall onthult: Kate is 'dol' op deze manier om fit te blijven

Als aangetrouwde neef van de kroonprinses, moet Mike Tindall natuurlijk een béétje op z'n woorden letten. Toch doet hij nu en dan enkele bijzondere uitspraken over z'n schoonfamilie. Zo sprak hij met de Telegraph over de hobby's van de Waleses.

Prinses Kate bij een bezoek aan Southport, oktober 2024.

Tennis, piano, ravotten met de kids – we weten dat prinses Kate ook in haar vrije tijd niet stilzit. Sterker nog: van de hele Wales-familie is het bekend dat ze dol zijn op allerlei verschillende sporten. En met een ex-topsporter als Mike Tindall in de familie, is het niet heel gek dat hij af en toe een tipje van de sluier oplicht over de hobby's van de verschillende Windsors.

Sportieve royals

Natuurlijk zien we prins William en prinses Kate regelmatig langs de lijn om hun favoriete teams toe te juichen, maar zelf zijn ze ook hartstikke sportief. En dat geven ze ook door aan hun kroost!

Zo verklapte Mike: "George houdt van voetbal. Ik heb al meerdere keren een potje met hem gespeeld in de tuin. Hij is ook groot fan van Aston Villa (hetzelfde team als z'n vader support, red.). Waar hij ook is, hij gaat ervoor zitten en de wedstrijd kijken."

Fitte Catherine

Natuurlijk ziet Kate er altijd uit om door een ringetje te halen, en dat heeft zij ten dele te danken aan haar uitgebreide sportroutine. Naast tennis, yoga en zeilen, blijkt de Princess of Wales er nóg een sportieve hobby op na te houden.

Zo deelde Mike: "Zij houden als familie gewoon veel van sport. Catherine is gek op hardlopen."

Aha! Wellicht wordt het tijd dat ook wij onze hardloopschoenen weer eens uit de kast halen?

Verrassing

Vorige week zorgde prinses Kate nog voor een flinke verrassing, toen zij bij een bezoek het plaatsje Southport onverwacht kwam opdagen. Hier ging ze samen met prins William op bezoek om hun steun te betuigen aan de lokale gemeenschap. Afgelopen juli vond er in deze stad namelijk een gruwelijke mesaanval plaats, waarbij drie jonge meisjes om het leven kwamen.

Voor prinses Kate was dit bovendien één van haar eerste openbare verschijningen sinds het afronden van haar chemotherapie. Begin september deelde de hoogheid dat zij langzaamaan weer aan het werk zou gaan na het afronden van haar behandeling. "Ondanks alles wat achter me ligt, stap ik deze nieuwe fase van herstel in met een vernieuwd gevoel van hoop en waardering voor het leven", deelde ze destijds.

Royalty
  • Hello! Magazine
  • NL Beeld