Even kennismaken: het vriendje van prins Alberts dochter Jazmin Grimaldi

Ian heeft zelf óók een bekende familie.

Over het huwelijk van haar vader, prins Albert van Monaco, wordt veel gezegd en geschreven, maar liefdesperikelen lijken niet in de familie te zitten. Jazmin Grace Grimaldi is al meer dan vijf jaar happy met haar Ian, met wie ze samen de droom van een leven in de schijnwerpers najaagt.

Jazmin Grace en Ian

Jazmin, de 29-jarige dochter van prins Albert en zijn ex-vriendin Tamara Rotolo, doet haar uiterste best om als actrice in de voetsporen van haar oma Grace Kelly te treden. Maar dat doet ze niet alleen. Aan haar zijde heeft ze Ian Mellencamp, een zanger, producer en acteur met wie het al ruim vijf jaar dik aan is. De twee wonen in New York, samen met hun hondje Frankie Bleu.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door JazminGraceGrimaldi (@jazmingrimaldi)

Showbizzcarrière

Samen proberen ze het maken in de entertainmentwereld, met wisselend succes. Jazmin heeft af en toe een rolletje te pakken in een film of serie, maar de grote doorbraak laat op zich wachten. Ian heeft het geluk óók leuke connecties binnen de muziekscène te hebben dankzij zijn oom, de Amerikaanse rockster John Mellencamp. Samen zingen doet het koppel ook. Zo namen de dochter en schoonzoon van prins Albert vorig jaar samen een cheesy en ietwat tenenkrommende videoclip op. Zangtalent? Oordeel zelf hieronder.

In Monaco

Gezien hun lange en stabiele relatie is Ian – die Jazmin haar Prince Charming Rockstar Superman noemt – natuurlijk ook al voorgesteld aan zijn koninklijke schoonvader, prins Albert. In 2018 mocht hij mee naar een tenniswedstrijd in Monte Carlo en plaatsnemen op de eerste rij van de VIP-box.

Beeld: BrunoPress

Jazmin Grace werd op haar veertiende officieel erkend door prins Albert. Hoewel het dus even heeft moeten duren voordat de prins (gedwongen door een DNA-test) zijn vaderschap toegaf, is het contact tussen Albert en Jazmin sindsdien goed en zijn ze regelmatig samen in Monaco te vinden. “Het ging me helemaal niet om zijn titel, ik wilde gewoon mijn vader leren kennen en ik wilde dat hij mij leerde kennen”, vertelde ze eerder over het contact met de prins. “In die eerste jaren heb ik hem echt gemist, hij was iemand die ik vooral van foto’s in tijdschriften kende. Het is geweldig dat we alsnog iets hebben kunnen opbouwen. Sindsdien hebben we een fantastische relatie.”

Bron: Daily Mail | Beeld: BrunoPress, Instagram

 

Laatste nieuws