Kate Middleton en Sophie Wessex hebben vriendschapsarmbandjes

Kate en Sophie hebben duidelijk een goede band met elkaar.

Wie vroeger een hartsvriendin had zal het zich misschien nog wel herinneren: een vriendschapsbandje. Dit armbandje zocht je samen uit om jullie vriendschap te vereeuwigen. Ook royal besties Kate Middleton en gravin Sophie van Wessex hebben blijkbaar zo’n sieraad.

Goede band

De hertogin en gravin hebben door de jaren heen een goede band opgebouwd. Sophie is getrouwd met prins Edward, de oom van prins William en door die familieband is er ook een vriendschap ontstaan tussen de twee royal ladies. Volgens lichaamstaalexpert Judi James hebben ze inmiddels ook een ‘onbreekbare’ vriendschappelijke band. “Ze laten een sterke band zien, hebben dezelfde soort humor. Ze lachen samen wat af en voelen zich duidelijk erg op hun gemak in elkaars gezelschap”, aldus Judi. Ook constateert de body language expert dat de twee goed met elkaar communiceren en best wel eens een grap maken die nét over het randje gaat. Echte vriendinnen dus, en dat blijkt ook uit de matching armbandjes die Kate en Sophie hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HALCYON DAYS LTD. (@halcyondays_uk)

Armband

Kate en Sophie zijn namelijk beiden gespot met een Maya Torque armbandje van het Britse merk Halcyon Days. Het armbandje kost zo’n 125 pond en is op dit moment bestseller bij juwelierszaken in Engeland. Kate werd gespot met een turkoois-gouden versie van de armband, terwijl Sophie een ivoorkleurige band droeg. Of de hertogin en gravin de armbanden echt op elkaar afgestemd hebben, of dat het gewoon toeval is, weten we helaas niet. Wel wordt gezegd dat Sophie de armband voor Kate heeft gekocht, wat wel degelijk getuigt van een hechte vriendschap, nietwaar?

Kate en Sophie

Samen shoppen

We weten in ieder geval wel dat Kate en Sophie goed bevriend zijn en dat Sophie het armbandje voor Kate heeft gekocht, verbaast ons niets. De gravin van Wessex shopt wel vaker voor Kate volgens modeontwerpster Donna Ida. “Mijn vriendin, een styliste, is beste vriendinnen met Sophie Wessex, en Sophie koopt bij ons,” vertelde Donna aan de Daily Mail. “Ze kocht onze zwarte Sadie jumpsuit voor zichzelf en vroeg er toen ook een voor Kate. Ze zei: ‘Kate wil er een, kan ik er nog een krijgen? Kate heeft het echter nog nooit in het openbaar gedragen. Het is kleding voor thuis.” Aha!

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws