Peter Phillips stelt nieuwe vriendin voor aan grootmoeder Queen Elizabeth

Peter is weer gelukkig in de liefde.

Peter Phillips heeft een roerige periode op liefdesgebied achter de rug. De zoon van prinses Anne scheidde in 2020 van zijn vrouw Autumn, maar lijkt nu de liefde toch weer helemaal gevonden te hebben met zijn nieuwe vriendin Lindsay Wallace. Hij heeft haar zelfs al voorgesteld aan zijn grootmoeder, Queen Elizabeth.

Scheiding

Na een huwelijk van twaalf jaar scheidden Peter (42) en Autumn (41) in februari 2020 van elkaar. Peter was daarmee het eerste kleinkind van de Queen dat zijn huwelijk in duigen zag vallen. De zoon van prinses Anne en zijn ex-vrouw hebben samen twee kinderen, Savannah (9) en Isla (7). Een vriend van Peter vertelde destijds over de breuk aan The Sun: “Peter is er helemaal kapot van en hij zag het gewoon niet aankomen. Hij dacht dat hij gelukkig getrouwd was en de perfecte familie had met twee geweldige dochters. Maar nu is hij helemaal in shock. Autumn is een fantastische echtgenote en moeder en een zeer intelligente vrouw, maar ze vertelde haar vrienden al enige tijd dat er ‘issues’ waren. Ze is een van de favorieten van de koningin en ik weet zeker dat Hare Majesteit ook zeer van slag zal zijn.”

Peter lijkt inmiddels over de breuk met Autumn heen te zijn. De geruchten dat de kleinzoon van de Queen een nieuwe vriendin had gingen al een tijdje rond, en nu Lindsay is voorgesteld aan Elizabeth, lijkt het officieel tussen de twee.

Peter
Peter en Autumn. Beeld: BrunoPress

Weer gelukkig

Lindsay is een voormalig klasgenoot van Peters oudere zus Zara. Een bron vertelt aan The Sun dat het inmiddels dik aan is tussen Peter en Lindsay. “De koningin is een van de belangrijkste mensen in Peters leven, dus het is heel normaal dat hij Lindsay aan haar voorstelt”, vertelt de bron. “Het was een erg warme ontmoeting. De Queen was overduidelijk opgetogen om iemand te ontmoeten die Peter zo gelukkig maakt. Het is misschien nog vroeg in de relatie, maar Peter wilde dat zijn oma zag dat hij opnieuw gelukkig is. Het is een duidelijk teken dat Lindsay nu welkom is binnen The Firm. Het is ook een eerste stap voor wanneer ze ooit willen trouwen. De Queen wil gewoon dat Peter gelukkig is.”

November 2021: Peter neemt Lindsay mee naar de doop van zijn neefje, Lucas Tindall. Beeld: BrunoPress

Peter krijgt niet alleen koninklijke goedkeuring. Ook Autumn zou de nieuwe relatie van haar ex-man prima vinden. “Ze hebben twee kinderen samen en zijn nog steeds erg warm en hartelijk tegen elkaar. Ze gaan allebei verder met hun leven en hebben geaccepteerd dat de ander weer een romantische relatie zal beginnen”, aldus de bron. Wie weet zien we het royal debuut van Lindsay tijdens het jubileum van de Queen dit jaar?

Bron: HLN | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws