Dubbel leesplezier, dubbel korting! 2 abonnementen voor maar 22 euro

Beau Monde viert de februarimaand met een unieke korting! Voor 22 euro krijg je 3 x de nieuwste Beau Monde én een ander abonnement naar keuze.

Het is een prachtige datum: 2 februari. Willem-Alexander en Máxima kozen 02-02-2002 niet voor niets als hun grote dag! Twintig jaar later vieren wij de ook al zo mooie datum 02-02-2022 met een aantrekkelijke dubbelkorting.

2 voor 22

Van 02-02-2022 tot en met 22-02-2022 hebben wij een heerlijke korting voor je. Voor slechts €22,- ontvang je 3 x Beau Monde én een abonnement naar keuze in de brievenbus.

Kies naast Beau Monde bijvoorbeeld voor een andere glossy als Marie Claire, Elegance of Grazia; verras een sportieveling in de familie met de Wieler Revue, Happy in Shape of Golfers Magazine; of droom weg met Lonely Planet en Noorderland. De keuze is aan jou!

Cadeautje voor twee

Jezelf en/of een ander een abonnement cadeau doen? Ga snel naar beaumonde.nl/2voor22 of klik hier.

Voor slechts 22 euro ontvang je 3 x Beau Monde + een tweede abonnement naar keuze (Elegance, Marie Claire, Grazia, Lonely Planet, Happy in Shape, Golfers Magazine, Playboy, Wieler Revue, Noorderland, Nieuwe Revu of Panorama). De abonnementen stoppen automatisch en je zit nergens aan vast! Februari een saaie maand? Met zoveel leesvoer komen we de winter wel door. Happy reading!

Laatste nieuws