Mooi! Britt Dekker gaat voor compleet nieuwe coupe

Wat staat het haar goed!

Britt Dekker gaat al een tijdje door het leven met lange blonde lokken. Nu de kappers weer open zijn, is het tijd voor wat nieuws, moet de presentatrice gedacht hebben. Haarstylist Mari van de Ven heeft haar namelijk een kleine metamorfose gegeven, zo is te zien op Instagram. Love it!

Curtain bangs

We kennen de vrolijke presentatrice met een bos lange blonde haren. Britt en Mari besloten echter de schaar in deze lange lokken te zetten. Op Instagram deelt de visagist en haarstylist een video waarin hij Britt voorziet van een nieuw kapsel. “Jaaaaa curtain bangs voor Britt Dekker”, schrijft Mari bij een video van de metamorfose op Instagram. Daarin is te zien hoe hij de populaire pony knipt bij de presentatrice voor de opnames van Wie van de 3. En we moeten toegeven, het staat haar prachtig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Mari van de Ven (@marivandeven)

‘Supertof haar’

De video kan rekenen op een heleboel likes en positieve reacties. Britt zelf laat weten dat ze erg blij is met haar nieuwe coupe: “Hahaha zo cool”. “Staat prachtig”, “Supertof haar” en “Staat haar super”, laten andere volgers achter. Hoewel de presentatrice haar lange blonde lokken heeft behouden, zorgt deze nieuwe coupe toch meteen voor een heel andere look. Looking good, Britt!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws