De weekendtips van Beau Monde

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan.

Trends op het gebied van mode, culi, interieur, binnenblijven en uitgaan. Kortom, álles wat jouw leven die glamourtouch geeft. Hier kom je het laatste weekend van januari wel mee door!

[Geannuleerd] Fashion for Good’s Glitter Bingo

Onderstaand evenement is helaas geannuleerd.

Bij Beau Monde zijn we dol op fashion. En op glitter. En op winnen! Het duurzame modemuseum Fashion for Good organiseert op 19 februari een sustainable glitter bingo met drag queen Patty Pam-Pam! Dit potje bingo is digitaal, dus prijzen winnen doe je gewoon vanaf je eigen bank. Er zijn drie verschillende tijdsloten. Tickets scoor je via Eventbrite.

Je eigen perfecte plaatje

Kamera Express

Fotografieliefhebbers, opgelet! Wil je dit jaar eindelijk je creatieve dromen waarmaken? Foto- en videospecialist Kamera Express biedt vanaf nu haar vertrouwde online basiscursussen en masterclasses kosteloos aan in de Kamera Express Academy. (Voorheen 30 tot 99 euro!) Elke maand komen er cursussen bij, dus zo krijg je de mogelijkheid om je te blijven ontwikkelen. Voor de beginnende fotograaf zijn er genoeg basiscursussen. Ga je voor portretfotografie of heb je liever landschap en natuur voor de lens? De meer ervaren fotograaf kan verschillende masterclasses volgen van de gastjuryleden uit het populaire televisieprogramma Het Perfecte Plaatje. Camera’s in de aanslag!

Zomerdromen: de nieuwe collectie van Fabienne Chapot

Wat ons betreft een heerlijke winteractiviteit: dromen van de zomer en je kledingkast alvast ready for spring maken. We worden bijvoorbeeld blij van de lente-zomer-collectie van Fabienne Chapot vol opvallende, vrolijke en draagbare prints, die eindeloos te combineren zijn. Kom maar op met de zonnige dagen!

Noosh pop up store

Wees er snel bij: nog tot 1 februari heeft Anna Nooshin haar eigen pop-up store in de Westfield Mall te Leidschendam. Daar shop je NOOSH, de eigen beautylijn van Anna, die je nét die extra glow geeft. Getrainde visagisten staan klaar om je de weg te helpen vinden tussen de prachtige producten, van lipgloss tot fixing spray. Ook verkrijgbaar via nooshbeauty.com.

Leesvoer voor de winterse weekenden

Verslind jij ook boeken tijdens de koude wintermaanden? We hebben drie lees/bladertips voor je!

Over de vloer bij Louis Vuitton

Op 1 februari komt Louis Vuitton Manufactures uit, een kijkje achter de schermen bij Louis Vuitton, van de prachtige ateliers tot de mensen die de producten met veel oog voor detail samenstellen.

Goed en kwaad

Op zoek naar een aangrijpend boek? Zeven jaar lang (!) werkte schrijver en beelden kunstenaar Mellius aan de roman Mendelstov. De magisch-realistische roman speelt vele eeuwen na nu, in een wereld die kampt met een afschuwelijke pest. De 24-jarige Oxzana Mendelstova gaat op zoek naar een remedie, een strijd tussen goed en kwaad… Het boek is onderdeel van een dynamische kunstervaring: bezoek ook het atelier en volg een audiotour.

Van de hemel naar de hel

De Volendamse Gary Veerman schreef Oud en Nieuw – van de Hemel naar de hel en terug, een fictieve roman naar aanleiding van haar ervaringen rondom de vreselijke cafébrand. Het doel van dit boek? Psychische klachten meer bespreekbaar maken en vooral laten zien dat er zelfs op de donkerste momenten hoop is. Deze boodschap zit verpakt in een vermakelijke roman met een historische en een eigentijdse verhaallijn. Indrukwekkend en inspirerend!

Beeld: iStock

 

Laatste nieuws