‘Bang om mijn grote liefde kwijt te raken’, aldus Frans Bauer over Mariska

In een openhartig interview vertellen Frans en Mariska over de periode rond haar herseninfarct.

Het nieuwe jaar begon voor de Bauers absoluut niet zoals je graag zou willen. Mariska werd namelijk getroffen door een herseninfarct, en zo begon een revalidatieproces. In een dubbelinterview vertellen Frans en Mariska over de heftige periode.

Enorm bang

Wanneer Mariska begin januari problemen krijgt met haar spraak, gaat ze samen met Frans naar de huisarts. Die vermoedde dat het om een allergische reactie ging, maar niks bleek minder waar te zijn. Het bleek te gaan om een herseninfarct. “Je mag best weten dat ik enorm bang was voor wat zou komen”, vertelt Frans eerlijk in een dubbelinterview in Privé. “Ik was bang om mijn grote liefde kwijt te raken.”

Onzekerheid

De diagnose was natuurlijk enorm schrikken voor de Bauers. “Zo zit je nog gezellig thuis en niet veel later ben je in het ziekenhuis op de afdeling Neurologie, wat niet een heel fijne plek is”, vertelt de zanger over de bezoeken aan het ziekenhuis. Ook vertelde Frans openhartig over de onzekerheid die hij hierdoor meemaakte. “Die onzekerheid was nog het ergste, dat ik niet wist hoe het zou aflopen.”

Kinderen

Ook de kinderen van het stel zijn enorm geschrokken. Mariska vertelt: “Het was voor hen geen prettig gezicht. Heel anders dan ze van hun moeder gewend zijn.” Gelukkig kan ‘Maris’ bouwen op haar gezin, want Frans en de kinderen helpen hun vrouw en moeder dag en nacht. Stofzuigen, boodschappen doen, wassen, het gebeurt allemaal in huize Bauer. “Ik ben er trots op. Het is een nare situatie, maar zo fijn om dit te zien, dat iedereen voor mij klaarstaat”, aldus Mariska.

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws