Eloise van Oranje schittert in glamoureuze outfit bij Zapp Awards

Wauw!

Eloise van Oranje heeft zich zaterdagavond van haar beste kant laten zien. De gravin schitterde op de ‘groene loper’ van de Zapp Awards in een kanariegele jurk en maakte daarmee veel indruk.

Knallende jurk

Eloise had zaterdagavond de eer om een van de vele Zapp Awards uit te reiken. Dat deed de gravinfluencer uiteraard in stijl, want met haar neongele look was ze die avond een echte eyecatcher. Op Instagram gaf Eloise haar volgers dit weekend al een voorproefje van de outfit en vroeg ze hen onder meer om hulp bij het kiezen van haar schoenen.

Eloise
Beeld: Instagram @Eloisevanoranje

Uiteindelijk koos de dochter van prinses Laurentien en prins Constantijn voor de zilveren pumps, die perfect matchen bij haar sieraden.

Eloise
Eloise in de jurk van H&M. Beeld: Brunopress

De glamoureuze gele jurk had de gravin – over duurzaam gesproken – gehuurd van betaalbare winkel H&M. De zilveren hakken waren van het merk Feraggio en haar matchende sieraden had ze te danken aan moeder prinses Laurentien. Britt Dekker mocht de Zapp Awards presenteren en droeg een knalroze jurk met hoge glitterlaarzen. Samen met Eloise vormde ze een knallend duo op de groene loper.

Eloise en Britt
Eloise en Britt Dekker. Beeld: Brunopress.

De Awards

De grote winnaars van de Zapp Awards waren onder anderen Het Sinterklaasjournaal (Favoriete Jeugdprogramma), Koen van Heest (Favoriete Ster Online), De Luizenmoeder (Favoriete Jeugdfilm NL), BOOS (Favoriete Online Serie) en Dieuwertje Blok (Favoriete Ster Jeugdprogramma).

Bron: Linda | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws