Eloise van Oranje in zelfisolatie na besmetting huisgenoot

Het lijkt erop dat de gravin voorlopig thuisblijft, op een klein wandelingetje door Amsterdam na dan.

Lees ook

Ten tijde van de lockdown valt er in het weekend al weinig te beleven, maar dat weekend werd opeens nog een stukje saaier voor gravin Eloise. Op Instagram laat zij namelijk weten dat zij in quarantaine zit. 

In quarantaine

In haar Instagramstories deelde Eloise gisteravond dat zij ‘een quarantaine-wandeling’ maakte. “Ik ben niet positief, huisgenoot wel”, voegde ze daar in de opvolgende story aan toe. Sinds vorig jaar woont de 19-jarige samen met twee vriendinnen in een appartement in Amsterdam. Hoeveel dagen Eloise al in quarantaine zit, is niet bekend.

Eerder al een positieve test

Het is niet de eerste keer dat de gravinfluencer in thuisisolatie zit. Zo deelde ze begin vorig jaar in de podcastaflevering van Club Next dat zij al drie keer in quarantaine moest én dat ze al eens positief was getest op het coronavirus.

Veel symptomen had de hotelschool-studente destijds niet. “Ik had voor de zekerheid getest en toen was-ie positief”, herinnert ze zich daarover. “Ik voelde me niet slecht, niet eens hoofdpijn of buikpijn.” Eloise studeert aan Hotelschool The Hague en woonde daar toen nog op een campus met 260 andere studenten. De kans dat je daar besmet wordt met zoveel jongeren bij elkaar, is dan ook snel aanwezig.

Bron: Instagram Eloise van Oranje | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook