[Gesloten]Fabulous Friday: win een Ninja CREAMi ijsmachine t.w.v. €230

Je hoeft geen keukenprinses te zijn om je een ice queen te wanen!

Hebben we de lente alweer een beetje in de bol? Vast wel! De temperaturen rijzen gestaag en de zon komt ons steeds vaker verblijden. En dat betekent dat het ’t perfecte weer is voor een ijskoud wijntje op een terras. Of beter nog: wat dacht je van een overheerlijke dosis huisgemaakt ijs? Met de Ninja CREAMi NC300 ijsmachine wordt die fantasie realiteit….en jíj kunt zo’n fantastisch apparaat winnen. Lees gauw verder!

Ninja keukenproducten

Al sinds jaar en dag is de keukenapparatuur van Ninja erg gewild. En wij snappen wel waarom: in al hun producten gaan jaren van kennis, ontwikkeling en design zitten, waarmee je uiteindelijk een vijf-sterren-waardig stukje technologie aan je kookvertrek kunt toevoegen.

Voor ons luxepoezen van Beau Monde zijn de Ninja items dan ook een echte must-have. Zo kunnen we immers genieten van het goede leven, zonder daar zelf voor te hoeven zweten. En mochten we toch een beetje afkoeling kunnen gebruiken, dan is er gelukkig de Ninja CREAMi NC300.

Luxe ijsmachine

Wie zelf actief is op TikTok of echte foodies als kroost heeft, heeft de Ninja CREAMi NC300 vast al eens voorbij zien komen op sociale media. Deze razend populaire ijsmachines zijn namelijk goed voor ruim 800 miljoen views op het videoplatform.

Deze fantastische ijsmachine is in staat om met één simpele druk op de knop al je smakelijkste dromen uit te laten komen. Van ijskoude frappé om je dag mee te beginnen tot romige gelato of frisse sorbet: de mogelijkheden zijn bijna eindeloos. En je hoeft dus absoluut geen keukenprinses te zijn om met de CREAMi NC300 uit de voeten te kunnen. Je maakt simpelweg een basis klaar voor je gewenste traktatie, en dit slimme apparaat doet de rest.

 

Alsof dat nog niet fijn genoeg was, zijn de containers, deksels en paddles ook vaatwasserbestendig. Terwijl jij in de zon van je zelfgemaakte ijsje geniet, hoef je je dus geen zorgen te maken om de afwas.

Winnen

Zelf ook spontaan zin gekregen in je eigen portie gelato, slush, ijskoffie, of froyo? Snappen we! Als lezer van Beau Monde kun je nu kans maken op je eigen Ninja CREAMi NC300. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Makkelijk, non?

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 3 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met SOPR en Ninja zullen delen als je wint.

Laatste nieuws