[Gesloten]Fabulous Friday: maak 3x kans op een MANIKO Nails starterkit t.w.v. €91

Dit wil je niet missen!

Je hebt je haar strak in de lak, je perfecte glitterjaponnetje aan, en een goede laag mascara op je lashes. Maar wat zo’n feestelijke outfit pas echt afmaakt? Een perfecte manicure! Met de handige gel strips van MANIKO Nails heb je de perfect verzorgde nagels (die bovendien lekker lang mooi blijven) binnen no-time voor elkaar. En wij mogen nu drie starterkits van MANIKO verloten onder onze lezers!

Tot in de puntjes verzorgd

Wanneer je goed voor de dag wilt komen (en let’s be honest: wie wil dat nu niet?) dan mag een stel verzorgde nagels niet ontbreken. Of je nu gaat voor een va-va-voom look met een stel diva-rode nagels, of een simpel-maar-chic uitstraling met een neutrale tint of klassieke french manicure: met een set geweldig gelakte nagels is je outfit pas echt af.

Maar goed: zo’n set perfect gelakte nageltjes kost nogal wat moeite. En vind in je drukke schema maar eens ruimte om je handen van zo’n perfecte manicure te voorzien! Gelukkig biedt MANIKO Nails hiervoor de oplossing. Met hun revolutionaire gel-strips heb je een salonwaardige manicure in handen. Makkelijk, stevig, en tot wel drie weken chic en stijlvol: dat zien we graag.

Introducing MANIKO

Sinds 2019 maakt MANIKO Nails furore op het gebied van nagelverzorging. Sinds z’n oprichting in 2019, heeft het Berlijnse merk al heel wat harten (en handen) veroverd. Hun visie is simpel: een revolutie teweegbrengen in de manier waarop we onze nagels doen en ervoor zorgen dat iedereen altijd blij kan zijn met zijn nagels.

Maar hoe gaat dit dan in z’n werk? Eigenlijk is het heel simpel: de MANIKO gelstrips bestaan uit semi-uitgeharde gellak. Hierdoor zijn de flexibele strips makkelijk op je nagels aan te brengen en in vorm te brengen. Vervolgens knip je ze bij, vijl je ze naar de gewenste vorm, en hard je ze uit onder een UV-lamp. Makkelijk mooi binnen een mum van tijd – we love!

Natuurlijk geldt dat je je natuurlijke nagels ook mooi wilt houden, en daarvoor is een goede verzorgingsroutine onmisbaar. Ook hier heeft MANIKO aan gedacht. Hun Remover Serum is namelijk een milde manier om je gelnagels te verwijderen. En gun je je handen net dat beetje extra liefde? Dan hydrateer je je nagels tussendoor met de handige MANIKO Nagelolie.

Winnen

Goed: mocht jij nu ook helemaal enthousiast zijn over deze revolutionaire manicure-methode, dan zit je goed bij Beau Monde! Wij mogen namelijk drie van de MANIKO Nails starterkits weggeven. Hier zitten vier kleuren gelstrips, een UV-lamp, en een flesje van het remover serum inbegrepen. Zo kun je ontdekken hoe makkelijk het is om thuis een studiowaardige gel-manicure aan te brengen!

Zelf checken welke fantastische kleuren MANIKO te bieden heeft? Check dan hun website!

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 22 december. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met MANIKO zullen delen als je wint.

Laatste nieuws