[Gesloten]Fabulous Friday: maak 3x kans op shoptegoed voor Summum t.w.v. €100!

Met deze zomerse items waan je je aan de Franse kust!

Nu de zomer zich steeds meer laat zien, is het tijd om onze favoriete voorjaars-outfits weer uit de kast te toveren. Of beter nog: een set prachtige nieuwe outfits bij elkaar te shoppen! De nieuwe zomercollectie van Summum staat hierbij hoog op ons verlanglijstje met z’n vrolijke kleuren, luchtige stofjes, en klassieke silhouetten. En Beau Monde mag nu drie lezers verblijden met maar liefst €100 shoptegoed!

Summum

Het label Summum is al jarenlang een begrip in de Nederlandse modewereld. Het Amsterdamse merk werd namelijk al in 1998 opgericht en heeft sindsdien furore gemaakt met z’n stijlvolle items van hoogwaardige materialen. Zoals ze zelf schrijven: “We maken niks dat we niet zélf zouden dragen.” En met die filosofie heeft het label door de jaren al heel wat harten veroverd in zowel binnen- als buitenland.

Zomerse flair

Ook hun nieuwe zomercollectie, die begin deze maand werd gelanceerd, past helemaal binnen dat straatje. Luchtige haltertops en dromerige katoenen japons worden afgewisseld met trendy co-ords en comfortabele broeken. Nautische streepjes en vrolijke prints mogen niet in je garderobe ontbreken deze zomer, en met zacht katoen en klassiek broderie anglaise houd je het hoofd koel.

Voor deze collectie heeft het designteam zich volop laten inspireren door het Franse kustplaatsje Deauville. Hier flaneer je met je blote voeten in het strandzand langs de kenmerkende strandcabines, op naar je ligbedje in de zon. Met de nieuwe collectie van Summum waan je je helemaal in het zonnige Normandië – alsof je regelrecht uit een vintage ansichtkaart bent gestapt.

Winnen

Mocht jij nu ook wel oren hebben naar zo’n stijlvolle aanvulling op je zomergarderobe, dan hebben we goed nieuws! In samenwerking met Summum mag Beau Monde namelijk drie keer €100 shoptegoed verloten onder haar lezers! Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is hieronder je gegevens achterlaten.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 17 mei. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met MOOI The Agency en Summum zullen delen als je wint.

Laatste nieuws