[Gesloten]Fabulous Friday: maak 3x kans op een Capsule Desk Heater van De’Longhi t.w.v. €55,95

Van kille bedoening naar comfortabele warmte!

Het heeft deze week op verschillende plekken lekker gesneeuwd, en we hebben de afgelopen tijd al even kunnen genieten van een paar prachtige schaatsdagen. Nu is al die sneeuwpret hartstikke leuk, maar binnenshuis willen we er ook héél graag een beetje behaaglijk bij zitten. Gelukkig heeft De’Longhi een stijlvolle oplossing die torenhoge stookkosten voorkomt: de De’Longhi Capsule Desk Heater! En het allermooiste? Beau Monde mag hier drie exemplaren van verloten!

Brrrriljant begin

Een witte kerst hebben we dan misschien niet gehad, maar het nieuwe jaar is van start gegaan met een goede dosis winters weer. De schaatsen konden weer uit het vet, de eerste sneeuwbalgevechten hebben alweer plaatsgevonden, en op de Beau Monde-redactie gaan er au moment li-ters thee doorheen.

Want tja: die winterse taferelen mogen dan nog zo sfeervol zijn – met koude handen aan het werk zijn is bepaald geen pretje! We waren dan ook razend enthousiast over de De’Longhi Capsule Desk Heater – een simpele én stijlvolle manier om je (thuis)werkplek weer op een comfortabele temperatuur te krijgen.

Capsule Desk Heater

We weten allemaal hoe onaangenaam het is om rillend achter ons bureau te zitten. Of je nu thuis de kosten van je verwarming probeert te drukken, of dat je collega’s op kantoor een heel ander idee hebben over wat voor temperaturen aangenaam zijn – kou is nooit leuk. Onderzoek zou bovendien uitgewezen hebben dat onze temperatuur sowieso regelmatig onder de ideale 37°C uitkomt wanneer we stilzitten.

En een te lage lichaamstemperatuur kan nare gevolgen hebben – van een verkeerde houding (ineengedoken onder een dekentje, anyone?) tot een gebrekkige concentratie en problemen met de bloedsomloop. Kortom: genoeg redenen om te zorgen dat je werkplek behaaglijk warm is!

De Capsule Desk Heater biedt gelukkig soelaas en kan elke werkplek transformeren naar een oase van warmte en comfort.

Deze handige heaters van De’Longhi zijn met een vermogen van slechts 360 watt lekker zuinig, en met slechts 39dBa zijn deze kleine krachtpatsers aangenaam stil. Daarbij zijn de Capsule Desk Heaters verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren, waardoor er altijd eentje is die bij jouw interieur past. Bovendien zijn de Capsule Desk Heaters op verschillende standen in te stellen, waardoor die broodnodige warmte precies terechtkomt waar jij het kunt gebruiken.

Winnen!

Kan jouw werkplek ook wel zo’n fijne Capsule Desk Heater gebruiken? Dan hoef je alleen maar hieronder je gegevens achter te laten. Ook horen we graag van je of je kans wilt maken op de roze, of de blauwe variant. Wie weet prijkt er binnenkort ook zo’n mooie De’Longhi Capsule Desk Heater op jouw bureau!

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 26 januari. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met SOPR zullen delen als je wint.

Laatste nieuws