[Gesloten]Fabulous Friday: maak 3x kans op een luxe bloem-thee-tasting pakket van Mood Garden en Mevrouw Cha t.w.v. €85

Sfeervol genieten!

Met de donkere dagen is er weinig fijner dan onder een kleedje wegkruipen in je favoriete stoel met een goede kop thee. En daarom mag Beau Monde in samenwerking met de Mood Garden en Mevrouw Cha drie bijzonder fijne proefpakketten weggeven!

Thuis met thee

Thuis wil je tot rust komen – helemaal nu we richting het jaareinde propvolle agenda’s hebben en we van feestje naar dinertje gaan. Erg leuk allemaal, maar een klein moment van kalmte is dan van harte welkom.

Voor de Beau Monde-redactie is er op zo’n moment niks fijners dan een ultragrote mok met thee. Van kalmerende kruiden-infusie, tot een heerlijke kop zwarte thee om mee wakker te worden: zeker in de wintermaanden gaan er op de redactie liters thee doorheen.

Mocht je nu uitgekeken zijn op je standaard kopje muntthee of Breakfast Blend, dan wil je deze kans om een pakket van Mevrouw Cha te winnen zéker niet missen. In dit proefpakket vind je namelijk zes fijne theesoorten: de Bali chai, een zwarte theemelange, lavendel-thee, de Thaise tie guan yin, kittelbloem, groene theemelange en de zachtbloemige sanpin cha.

thee tasting

Het brein achter Mevrouw Cha is Linda, een volleerd ’theesommelier’. Tijdens een reis naar China ontdekt zij dat de thee aldaar duizenden malen smaakvoller is dan de standaard zakjes die zij tot dan toe kent uit de supermarkt, en zo begint haar liefde voor thee. Met een backpack en een neus voor kwaliteit gaat Linda dus regelmatig op reis om de beste theesoorten te ontdekken.

Fleurig en kleurig

Alsof dat nog niet sfeervol genoeg was, ontvang je bij dit pakket ook een ontzettend fleurige tas van PLAN Nederland, en een luxe boeket bloemen waar je meteen van opvrolijkt!

tasje plan

Kortom: dit is de perfecte manier om 2023 sfeervol af te sluiten, en 2024 vrolijk te beginnen. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op dit fijne bloem-thee-tasting pakket, is hieronder je gegevens invullen.

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 29 december. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met Gardeners zullen delen als je wint.

 

Laatste nieuws