[Gesloten]Fabulous Friday: win een luxe Pink Gellac x Soap Treatment Store starterset t.w.v. €119

Oeh la la!

De mooiste én makkelijkste manier om je nagels langdurig van een lakje te voorzien? Dat zijn ongetwijfeld de items van Pink Gellac. Zij hebben nu bovendien de handen ineengeslagen met het Amsterdamse selfcare-merk soap., dat je natuurlijk kent van hun Soap Treatment Store. En éxtra leuk: wij mogen een lekker luxe starterset van soap. x Pink Gellac weggeven!

Gellak

Je hebt je kittigste hakken uitgezocht, een stralende outfit klaargelegd, en een perfect laagje maquillage op je snoet. Maar je nagels dan? Je handen voorzien van een mooie manicure is immers een tijdrovend klusje, en reguliere lakjes zijn binnen no-time voorzien van afbladderende hoekjes.

Gelukkig biedt gellak hiervoor de oplossing. Makkelijk aan te brengen, binnen 60 seconden volledig uitgehard, en tot wel twee weken zónder chips in je manicure. Natuurlijk kun je hiervoor langsgaan bij de nagel-experts van bijvoorbeeld de Soap Treatment Store voor een heerlijke manicure, maar je kunt ook thuis aan de slag met bijvoorbeeld de producten van Pink Gellac.

Kun je niet kiezen? Goed nieuws: de twee toonaangevende merken hebben nu namelijk de (perfect gemanicuurde) handen ineengeslagen!

Pink Gellac x soap.

Zo kun je nu bij de vestigingen van Soap terecht voor vijf unieke nail art designs, die zij creëren met de producten van Pink Gellac. Naast ‘The Classics’ heb je nu ook de keuze uit ‘The New Ones’: Playful Swirls, Glazed Donut, Colour Me French, Pearl with a Twist, en Mini Hearts. Subtiel, kleurrijk, stijlvol en speels: wij zijn fan!

 

Als kers op de taart hebben de twee labels ook de Soap Signature Premium starterset gelanceerd. Hierin vind je álles wat je nodig hebt om thuis een perfecte gellak-manicure te creëren. En daarmee kun je het zo creatief of klassiek maken als je zelf wilt. Bij de starterset krijg je de vier unieke Soap Signature-kleuren geleverd, dus je hebt meteen genoeg leuke tinten om uit te kiezen.

 

Winnen!

Ook helemaal enthousiast geworden over deze winactie? Snappen we. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is hieronder je gegevens invullen. En als je geluk hebt, ben jij straks de eigenaar van de Soap Signature Premium starterset!

Let op: je mag je maximaal één keer opgeven. Winnaars ontvangen vanzelf bericht. Deze winactie loopt tot vrijdag 23 februari. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Met het invullen van het winformulier ga je ermee akkoord dat we je gegevens met soap. en Pink Gellac zullen delen als je wint.

Laatste nieuws