Máxima maakt indruk in doorschijnend bordeauxrood bij 5 mei-concert

In één woord stunning!

Gisteren vond als officiële afsluiting van Bevrijdingsdag traditiegetrouw het 5 mei-concert plaats. Daarbij zaten koning Willem-Alexander en koningin Máxima natuurlijk front row om te genieten van de optredens, al was het vooral Máx die de show stal.

5 mei-concert

Elk jaar wordt Bevrijdingsdag officieel afgesloten met het 5 mei-concert. Ook gisteren werd het evenement weer in zijn gebruikelijke vorm gehouden. Op en rondom de Amstel voor het Koninklijk Theater Carré verzamelden muziekliefhebbers, artiesten én het koningspaar om te genieten van de vrijheid. En dat was voor Máxima natuurlijk reden genoeg om in een splinternieuwe outfit te verschijnen.

Nieuwe Natan-outfit

Hare Majesteit is duidelijk wezen shoppen bij haar favoriete modehuis, want ze maakte haar opwachting gisteren van top tot teen in NatanModekoningin Máxima weet ons te vertellen dat het gaat om een bordeauxrode top van crêpe met een diepe v-hals en daaroverheen een overlaag met opengewerkte mouwen van transparante mousseline. Eronder droeg de koningin een matchende pantalon, afgemaakt met gestrikt ceintuur.

Beeld: NL Beeld

Allemaal prachtig natuurlijk, maar waar we helemáál steil van achterover sloegen was het haar van Máx. Haar gebruikelijke, nonchalante niets-aan-gedaan-kapsel (waar we stiekem ook wel een zwak voor hebben) had de koningin ingeruild van een goed gekapte coupe die zélfs in de krul was gezet. In één woord stunning!

Meegezongen

In haar prachtige outfit en met manlief Wim-Lex als gezelschap genoot Máx gisteravond overduidelijk van het concert, waarbij onder meer April Darby, Guus Meeuwis, Flemming en Emma Kok het podium betraden. Eén keer werd het stel zelfs betrapt op meezingen. En nee: niet met Per spoor van Guus Meeuwis (helaas, we hadden dat ‘Kedeng Kedeng’ toch wel een keer uit de mond van het koningspaar willen horen), maar met een nummer uit de musical Soldaat van Oranje. Tja, je bent royal of je bent het niet.

Bron: Modekoningin Máxima, Blauw Bloed, Instagram @royalfashionpolice | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws