Gravin Eloise doet grappige onthulling: ‘Zie je mij daar al lopen?’

Elke dag word je aan die royal achtergrond herinnerd...

Lees ook

Als kleindochter van prinses Beatrix én succesvol influencer kan Eloise van Oranje niet overal meer anoniem over straat. Maar dat betekent niet dat ze om de haverklap om een handtekening wordt gevraagd…

Wijntje op

Hoewel de gravin zo onopvallend mogelijk van het studentenleven probeert te genieten, wordt ze af en toe toch nog herinnerd aan haar koninklijke achtergrond. Eloise vertelt in de NPO 3-talkshow SPLNTR – van Splinter Chabot – dat ze laatst op straat werd toegezongen door een aantal mensen, die spontaan een hele serenade van het Wilhelmus aan haar gaven. “Laatst was ik aan het lopen op het Plein in Den Haag en toen waren er letterlijk in vijf minuten twee mensen die het Wilhelmus naar me gingen zingen”, vertelt ze. “Zie je mij daar al lopen? Ik had een wijntje op en dacht: horen andere mensen dit ook?”, aldus de negentien-jarige gravinfluencer. Ha!

Prinses Laurentien

Het nichtje van de koning wordt dus regelmatig herkend op straat. Dat zal alleen maar meer worden nu Eloise dit weekend in de nieuwste aflevering van het Jachtseizoen te zien was. In Jachtseizoen moeten bekende Nederlanders op de vlucht voor het team StukTV. Als het lukt om vier uur uit handen te blijven van het drietal, dan heb je gewonnen. Of het haar is gelukt verklappen we niet, maar wel kunnen we zeggen dat ze hulp kreeg van prinses Laurentien voor een extra royal tintje. Hoe leuk!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram @Eloisevanoranje

Laatste nieuws

Zie ook