Eloise deelt haar favoriete plekjes in New York

Van decadent eten tot de mooiste stukjes om te wandelen.

Toevallig een tripje naar New York op de planning staan? Momenteel begeeft gravin Eloise zich ook op Amerikaanse grond, en alhoewel een avondje samen tafelen er waarschijnlijk niet in zit, kan je wel op haar aanbevelingen afgaan. De gravin geeft namelijk tips waar je de lekkerste hapjes en drankjes kan nuttigen in the Big Apple!

New York

Het is alweer een tijdje geleden dat gravin Eloise het vliegtuig nam naar New York. Via Instagram kunnen we meegenieten van haar avontuur in de grote stad, en inmiddels heeft Elo zich hier aardig wegwijs gemaakt.

Bij het leven in een nieuwe stad hoort natuurlijk het ontdekken van nieuwe hotspots. Op Instagram deelt de gravin een kiekje waarbij ze poseert met prachtig uitzicht over de rivier en stad. Met de zwoele roze avondlucht op de achtergrond wanen we ons bijna zelf in New York. In de caption van de post deelt Eloise haar tips tot nu toe. “Ten eerste – DIT UITZICHT! 😍 Ten tweede – ik kreeg van veel mensen de vraag naar mijn tips. Ik ben hier natuurlijk pas net dus het is niet veel, maar so far“, schrijft ze, alvorens ze in een lijstje haar beste tips opsomt.

Eten en drinken

Wat doen echte luxepoezen het liefst wanneer ze neerstrijken op plaats van bestemming tijdens een stedentripje? Juist! Flaneren door de hipste straten en tafelen in de mooiste bars van de stad. New York is hier natuurlijk bij uitstek dé plek voor. In the city that never sleeps is niets te gek, dus perfect om te genieten van de geneugten des levens.

Als eerste is de gravin enthousiast over restaurant Fairfax. En dit is precies het soort Amerikaanse all day buurtrestaurant waar wij onszelf zien zitten. Op comfortabele hoogte aan de bar, of romantisch samen aan een klein tafeltje bij het raam: een flesje rosé gaat er hier wel in.

Als tweede in het rijtje is daar MáLà Project. Met meerdere vestigingen heeft dit merk als missie het plezier van de neo-Sichuanese keuken aan ons te introduceren. Klinkt dit niet bekend in de oren? Denk aan dumplings, noodles, tofu of pittige dry pots, hier worden heerlijk smaakvolle Noord-Chinese klassiekers geserveerd.

Ook is Eloise fan van de Mexicaanse keuken, blijkt uit haar lijstje. Als derde tipt ze La Esquina, opnieuw een restaurant met meerdere vestigingen. Wat Eloise er zo geweldig aan vindt? De vibes, als we het bijschrift op Instagram mogen geloven.

Voor de zoetekauwen onder ons tipt Eloise twee bakkerijtjes. Levain Bakery en Magnolia Bakery, waar ze heerlijke koekjes hebben.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)

Wandelen

Behalve ons tegoed doen aan al het zalige eten, willen we natuurlijk ook de stad bewonderen. Natuurlijk heeft Eloise ook tips voor de leukste gebieden om je ogen de kost te geven. Volgens de gravin is Greenwich heel leuk om rond te dartelen, en dan met name Bleecker street. Nog energie in de benen? Wandel dan vooral langs de pieren aan de West Side als het zonnetje zich laat zien.

Klinkt goed, non? Wij zien een reisprogramma onder leiding van Elo helemaal zitten!

Bron: Instagram @eloisevanoranje | Beeld: NL Beeld, Instagram @eloisevanoranje

Laatste nieuws