Lief: Eloise van Oranje kreeg dit envelopje van moeders mee in haar koffer

'Voor als ik niet meer weet wat ik moet doen'

Begin dit jaar liet gravin Eloise tot iedereens grote verrassing weten dat zij voor stage een tijdje in New York City zou vertoeven. Inmiddels is de gravin goed en wel gearriveerd, maar prinses Laurentien liet haar niet zomaar uitvliegen. Ze kreeg een doordacht presentje mee van haar moeder.

New York City

De gravin deelde eerder deze week al een aantal prachtige foto’s en video’s van the Big Apple. Met een kopje koffie, de schitterende skyline met de skyscrapers en the Statue of Liberty met spotlights verlicht in de avond, krijgen we een eerste inkijkje in haar nieuwe leven. Elo keek ontzettend uit naar dit grote avontuur, en is dankbaar dat het eindelijk begonnen is. “What the FLIP – ik ben zo dankbaar om hier te zijn 🌟🌟🌟”, schreef ze bij het bericht op Instagram.

Presentje van moederlief

Nu Elo ietwat gesetteld is in haar nieuwe woonplaats, deelt ze nog wat inside information over hoe het haar ver van huis vergaat. In een nieuwe TikTok-video van de gravinfluencer zien we hoe sterk de moeder-dochterband van de twee is.

”Mijn moeder heeft het leukste aan mij meegegeven”, vertelt ze in de video. ”Ze heeft namelijk een envelop met allerlei verschillende opdrachten voor mij gemaakt als ik niet weet wat ik moet doen op een dag”, aldus Eloise. ”En ik dacht vandaag is de dag dat ik m’n eerste ga doen.”

Wanneer ze een willekeurig briefje uit de envelop haalt, leest ze een handgeschreven berichtje van haar moeder.  ‘Zoek de grootste boekhandel van Manhattan’, staat erop. En off she goes! In de rest van de video zien we hoe ze op pad gaat om de eerste challenge te voltooien.

@everyprofilenameistakenopdrachten voor new york pt. 1 🗽🏙️📚 ik heb zo veel zin in de rest van de briefjes♬ Write This Down (Instrumental) – SoulChef

Wat een ontzettend leuk idee! Wij hopen natuurlijk nog veel vaker meegenomen te worden op dit soort uitstapjes bedacht door mams.

Gravinfluencer

Eloise studeert aan de hotelschool in Amsterdam. Hierdoor kreeg ze de kans om een stage te lopen in New York. Eerder deelde de gravin al dat ze ontzettend veel zin heeft om even uit haar leventje als bekende influencer te stappen. In Nederland is Eloise zich heel bewust dat er altijd ogen op haar gericht zijn. Als influencer deelt ze veel van haar leven op sociale media, en door haar status als gravin houdt ook de pers haar nauwlettend in de gaten.

In New York kan ze eventjes leven zonder die status en genieten van de anonimiteit die de enorme stad met zich meebrengt. Maar gelukkig neemt ze ons af en toe nog mee in haar nieuwe leven en verliezen we haar niet helemaal uit het oog!

Bron: TikTok @everyprofilenameistaken, Archief | Beeld: NL Beeld, TikTok @everyprofilenameistaken

Laatste nieuws