Wow: Laurentien lijkt op deze oude foto als twee druppels water op Eloise

Copy-paste!

Dat ook de koninklijke appel meestal niet ver van de boom valt, weten we inmiddels wel. Toch blijven we ons soms verbazen over de uiterlijke gelijkenissen tussen royals. Zo ook bij prinses Laurentien, die op een oude foto als twee druppels water op dochter Eloise lijkt.

Innerlijke gelijkenissen

We weten van Laurentien en Eloise dat zij een ijzersterke band hebben. En dat is misschien wel omdat ze ontzettend op elkaar lijken. Natuurlijk zijn moeder en dochter beiden uniek, maar de overeenkomsten zijn duidelijk zichtbaar: ze zijn allebei ondernemend, hebben eenzelfde onmiskenbaar gevoel voor mode en zetten zich beiden (op hun eigen manier) in voor een betere wereld.

Zelfde looks

Niet alleen qua innerlijk lijken Lau en Elo op elkaar: ook look wise hebben ze veel gemeen. Dat zien we op de kiekjes die recentelijk voorbij zijn gekomen, zoals deze…

Laurentien Eloise
Beeld: NL Beeld

…maar uit ervaring weten we dat gelijkenissen tussen moeder en dochter vaak nog beter zichtbaar zijn wanneer we een oude foto van moeders erbij pakken. En dus zijn we – je raadt het al – de archieven ingedoken.

In het Nationaal Archief spotten we déze foto van Laurentien uit de vroege jaren ’90…

Beeld: Nationaal Archief

…waarop zij zo’n 24 jaar jong moet zijn geweest. De donkerblonde lokken, de vrolijke uitstraling en de stralende lach: dit is toch sprekend Elo? Even vergelijken:

eloise-van-oranje

Don’t know about you, maar op de Beau Monde-redactie zijn we het erover eens: er is hier sprake geweest van een copy-paste-situatie.

Twee handen op één buik

Stiekem weten we ook dat een ouder en een kind die extreem op elkaar lijken, niet altijd een goede combinatie zijn en nogal met elkaar kunnen botsen. We vinden het dan ook extra leuk om te zien dat Lau en Elo juist prima door één deur kunnen. Sterker nog: moeder en dochter zijn hartstikke close. Ze spenderen veel tijd samen, spreken met één en al lof over elkaar in interviews, én openden onlangs hun eigen kledingwinkel My Lima Lima. Een band om jaloers op te zijn!

Beeld: NL Beeld, Nationaal Archief 

Laatste nieuws