Prinsje Louis lijkt in nieuwe foto’s sprekend op grote broer George

Net als z'n grote broer!

Gisteren vierde de jongste Wales-telg z’n zesde verjaardag, en speciaal voor die gelegenheid deelde Kensington Palace een nieuw kiekje van prins Louis. En wat blijkt nu? De kleine Louis zou zo maar eens als twee druppels water op z’n grote broer, prins George kunnen gaan lijken!

Jarige prins

Het kan je bijna niet ontgaan zijn dat prins Louis gisteren alweer zes kaarsjes mocht uitblazen! Voor de speciale dag nam Beau Monde al een duik in de archieven voor een aantal van de leukste foto’s van de levendige dondersteen.

Ook de Waleses zelf lieten de verjaardag van hun jongste niet onopgemerkt passeren. Zo deelden zij een lieve foto van de prins op een kleedje in de tuin van Adelaide Cottage, die recentelijk door prinses Kate persoonlijk gemaakt zou zijn.

Broers

Na het verschijnen van de foto waren royalty watchers het roerend eens: die kleine Louis gaat elk jaar steeds meer op z’n oudere broer lijken! Van de Instagram comments tot society-magazine Tatler raakt men niet uitgepraat over de gelijkenis tussen de prinselijke broers.

Na enig graven in de archieven, vonden we deze kiekjes van prinsje George toen hij z’n zesde verjaardag vierde in 2019.

Beeld: © Duke and Duchess of Cambridge, via NL Beeld

En zo zag het nieuwe kiekje van prins Louis eruit dat gisteren door de Waleses werd gedeeld:

Zeg nou zelf: de familiegelijkenis is onmiskenbaar, non?

Twinning

Daarbij geldt natuurlijk dat Louis door z’n moeder regelmatig in outfits wordt gestoken die z’n grote broer eerder heeft gedragen. Zelfs als broertje van de toekomstige koning ontkom je dus niet aan afdankertjes!

Natuurlijk is het heel eco-friendly en zo-lekker-gewoon-gebleven van prinses Kate om haar zoons in tweedehands outfits te steken. Maar het zou ook nog een andere reden hebben: zo is Kate zich naar verluidt heel erg bewust van haar eigen impact.

Alles wat de prinses aanraakt, verandert immers in goud. Saffieren verlovingsringen? Uitverkocht. Blauw japonnetje? Uitverkocht. High street oorbellen? Uitverkocht. En dat geldt ook voor de garderobe van haar kroost. Na één foto van de kleine prinses Charlotte in roze laarsjes in de sneeuw, stegen zoekopdrachten naar soortgelijke snow boots met maar liefst 97%, schreef The Telegraph destijds.

Met het dragen van afdankertjes of eindeloos herdragen van eerdere outfits, zou de Princess of Wales willen voorkomen dat haar kinderen een soort trendsetters worden. Bovendien is dat weer een reden minder voor fotografen om hun best te doen kiekjes te schieten van de nieuwste outfits van de kleine royals. Handig!

Bron: Tatler, Beau Monde archief | Beeld: NL Beeld

Laatste nieuws