Copy paste: deze royal moeders en dochters lijken sprekend op elkaar

Met stipt op nummer één natuurlijk onze eigen Máxima en Alexia.

Ook binnen de paleismuren valt de appel niet ver van de boom, en dat levert behoorlijk wat royal dubbelgangers op. We zetten vier koninklijke moeders en dochters op een rij die als twee druppels water op elkaar lijken.

1. Koningin Máxima en prinses Alexia

Beeld: NL Beeld

De A’tjes hebben allemaal wat weg van hun moeder, maar we kunnen niet ontkennen dat Alexia de meeste overeenkomsten vertoont met haar moeder. Van haar glimlach tot haar temperament: het middelste A’tje is overduidelijk een kopietje van onze koningin.

2. Prinses Märtha-Louise en Leah Isadora

De Noorse prinses Märtha-Louise heeft drie prachtige dochters: Maud Angelica, Leah Isadora en Emma TallulahLook wise heeft Leah naar onze mening sowieso het meeste weg van haar moeder, maar volgens insiders lijkt ze ook qua karakter het meest op Märtha-Louise.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Märtha Louise (@iam_marthalouise)

3. Koningin Rania en prinsessen Iman en Salma

Ook bij de Jordaanse royals valt de appel niet ver van de boom. Prins Hoessein, prinses Iman, prinses Salma en prins Hasjem zijn duidelijk allemaal niet van de melkboer, maar prinsessen Iman en Salma zijn toch echt vooral look-a-likes van hun royal mama.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Queen Rania Al Abdullah (@queenrania)

4. Marie-Chantal en Maria Olympia

De Griekse royals (die technisch gezien geen royals zijn) zijn stuk voor stuk beeldschoon, maar ze lijken ook nog eens ontzettend op elkaar. Een aantal jaar geleden deelde Marie-Chantal op moederdag deze foto met haar oudste dochter, Maria Olympia.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Marie- Chantal G (@mariechantal22)

Als dit geen copy paste is, weten wij het ook niet meer. Prachtig om te zien hoe deze kleine royals zijn uitgegroeid tot knappe look-a-likes van hun moeder!

Bron: All Things Amalia | Beeld: NL Beeld, Instagram 

Laatste nieuws