Suits-collega onthult Meghans commentaar op naaktscène

'Ik zou er alles voor over hebben om nog eens met haar samen te werken.'

Meghan Markle verscheen jarenlang in de serie Suits als Rachel Zane, het liefje van Mike Ross, oftewel tegenspeler Patrick J. Adams. De acteur blikt nog eens terug op hoe Meghan reageerde op zijn eerste naaktscènes.

On stage

Voordat Meghan Markle beroemd werd als de hertogin van Sussex, had ze al behoorlijk wat faam verworven met haar rol in Suits. Hoewel de actrice daarin intieme scènes speelde met collega Patrick J. Adams, was een naaktscène een heel ander verhaal. Toen Patrick voor het eerst zonder kleding het podium op moest voor het toneelstuk 9 Circles, zat Meghan in het publiek. “Meghan was zeker aanwezig bij het toneelstuk waarin ik bloot was, en ze vond het geweldig om daarna de draak met me te steken”, onthulde Patrick deze week aan Entertainment Tonight. Zelf kan hij er ook wel om lachen. Nu de acteur opnieuw zonder kleding in een toneelstuk te zien zal zijn, nodigt hij oud-collega Meghan dan ook van harte uit om weer in het publiek te gaan zitten. “Ik zou het geweldig vinden als ze zou komen om de show te zien. Ik stuur haar zeker een uitnodiging!”

Suits-reünie

Nu hertogin Meghan toch een dealtje met Netflix heeft gesloten, bestaat dan misschien de kans dat ze het acteren weer oppakt? Patrick zou dat maar wat graag zien gebeuren. “Ik zou er alles voor over hebben om weer met Meghan te werken”, vertelde de acteur vorige maand aan ExtraHij verwijst naar zijn on screen geliefde als ‘een groot talent’ en een van ‘de meest gemotiveerde, gedreven persoon die hij ooit heeft ontmoet’. Alsof dat nog niet genoeg prijzende woorden zijn, steekt Patrick ook de loftrompet over Meghans huidige projecten. “Ik ben dankbaar voor haar invloed op mijn leven. Het feit dat ze terug wil geven en haar liefdadigheidsorganisaties inspireren ons om dieper in te gaan op zulke kansen.”

“Toen we elkaar ontmoetten, dacht ik: ‘Ik ben een acteur, we acteren, dat is het.’ Maar zij zei: ‘Je kunt proberen uit te vinden wat je nog meer kunt doen om nuttig te zijn.'”

Bron: Cosmopolitan UK, Extra | Beeld: BrunoPress/Suits

Laatste nieuws