Amal Clooney maakt zeldzame opmerking over grote liefde George Clooney

De Clooneys laten zich niet vaak uit over hun huwelijk of gezinsleven, maar heel af en toe kan er een lief woordje vanaf.

Amal en George Clooney houden zich meestal muisstil over hun huwelijk en gezinsleven. Maar héél af en toe verklaren ze elkaar ook in het openbaar de liefde. Zo deelt de juriste en activiste nu een paar zoete woorden over haar hubby en kinderen.

Love & laughter

Als mensenrechtenadvocaat is Amal Clooney door TIME genomineerd als een van de twaalf leidende vrouwen van het jaar. Daarvoor geeft ze een interview dat uiteraard gericht is op haar indrukwekkende werk, maar ook geeft de juriste een bijzonder inkijkje in haar huwelijk met acteur en meervoudig sexiest man alive-winnaar George Clooney.

“Mijn huwelijk is fantastisch. Mijn man is een partner die ongelooflijk inspirerend en ondersteunend is, en we hebben een huis dat gevuld wordt door liefde en een lach. Het is een groter genoegen dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Ik voel me zo dankbaar dat ik de grote liefde van mijn leven heb gevonden, en dat ik moeder mag zijn – dit is waardoor ik in balans blijf.”

Negen jaar samen

Amal en George zijn inmiddels negen jaar samen. Ze ontmoetten elkaar in 2013, en in 2014 waren ze verloofd én getrouwd. In juni 2017 was er gezinsuitbreiding voor de Clooneys met tweeling Alexander en Ella, die zorgvuldig door hun ouders buiten de schijnwerpers worden gehouden. De media-aandacht richt Amal liever op haar cliënten. “Ik probeer de spotlight te laten vallen op wat belangrijk is. Dat kan sommige cliënten absoluut ten goede komen.”

Amal en George in 2017 Beeld: BrunoPress

Georges woorden

George is iets minder zuinig als het om openbare liefdesverklaringen gaat, al probeert ook hij niet te veel prijs te geven over zijn gezinsleven. Afgelopen november vertelde hij in de podcast WTF With Marc Maron over zijn bijzondere ontmoeting met Amal. “Ik wilde niet trouwen, ik wilde geen kinderen krijgen. Toen kwam dit buitengewone menselijk wezen mijn leven binnenwandelen en werd ik tot over mijn oren verliefd op haar.” Hij verwijst naar Amal als “de meest buitengewone, slimme, briljante, mooiste vrouw.” Zelden zeggen de Clooneys iets over de liefde, maar áls ze iets loslaten, lijkt het rechtstreeks uit een romantische film te komen.

Bron: TIME, Marie Claire UK, Elle US | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws