Wedding bells! Maxime Meiland en Leroy Molkenboer gaan trouwen

Wij zetten de wijn alvast koud.

Wij kijken alvast reikhalzend uit naar de komende seizoenen van Chateau Meiland, want er komt een bruiloft aan. Niemand minder dan Maxime Meiland en Leroy Molkenboer gaan in het huwelijksbootje stappen. 

Trouwen

Na de geboorte van hun dochtertje Vivé en de aankoop van hun nieuwe villa, vinden Maxime en Leroy het hoog tijd voor de volgende stap in hun relatie: trouwen! Op een zonnige dag is Leroy op één knie gegaan voor zijn grote liefde en vroeg haar de belangrijke vraag: wil je met me trouwen? “JAAA!💕💍”, schrijft Maxime natuurlijk volmondig bij een paar prachtige foto’s van het bijzondere moment.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Veel liefde

Binnen no time stromen de gelukswensen en felicitaties binnen onder de verlovingsfoto’s van Maxime en Leroy. “Gefeliciteerd”, “Veel geluk samen” en “Zo leuk”, klinkt het veelvuldig in de comments. “Ik geniet van dit positieve bericht in deze barre tijden. Alleen maar liefde voor jullie ❤️❤️”, schrijft stylist Maik de Boer.

Nieuwe woning

De verloving is de kers op de taart van deze spannende week. Maxime en Leroy kregen namelijk de sleutels van hun nieuwe woning. Waar we in het laatste seizoen van Chateau Meiland nog zagen hoe Leroy en Maxime hun intrek namen in een prachtige woning in Noordwijk, is er inmiddels alweer een nieuwe woning gekocht. In het afgelopen seizoen van de realityserie vertelden Maxime en Leroy namelijk dat het huis in Noordwijk te klein was voor het gezinnetje. Kleine Vivé en Claire zouden iets meer ruimte nodig hebben.

De Meilandjes zouden de Meilandjes niet zijn, als er niet gesleuteld moest worden aan de nieuwe woning. Erica Meiland vertelde aan Shownieuws dat er op dit moment volop verbouwd wordt in het nieuwe optrekje van de family. Grote kans dat het weer een prachtig verblijf gaat worden. Wij zijn héél benieuwd!

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress, Instagram

Laatste nieuws