Maxime Meiland schittert met nieuwe coupe à la Donatella

En wat staat het haar goed!

Maxime Meiland kennen we vooral met korte blonde lokken die altijd in een frisse bob zijn geknipt. De televisiester verrast haar volgers nu eens met een hele andere coupe. Donatella who?

Verschillende looks

Maxime Meiland draagt een korte coupe als geen ander. De ene keer verschijnt ze met curtain bangs, de andere keer draagt ze haar lokken liever in een zijscheiding of juist in een low bun: ze kan het allemaal hebben.

Hoewel korte lokken haar geweldig staan, besluit Maxime eens voor een andere look te gaan. De moeder van twee deelt op Instagram een foto met steile, blonde lokken. “Donatella de meid is aanwezig”, schrijft ze bij het kiekje. Looking good!

Reacties

Ook Maximes volgers is haar nieuwe look niet ontgaan. “Meid, wat is je haar snel gegroeid”, grapt stylist Maik de Boer onder de foto. “Staat je mooi, lang haar”, reageert een andere volger. “Wat zie je er goed uit”, “Prachtig” en “Stunning girl“, klinkt het verder in de reacties.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Ophef

Maxime kwam onlangs flink onder vuur te liggen na de anti-moslim uitspraken die moeder Erica Meiland in haar eigen biografie deed. Hoewel Maxime deze uitspraken niet zelf deed, liet ze wel weten haar moeder te steunen. En dat kwam de familie duur te staan, want meerdere bedrijven stopten samenwerkingen met de Meilandjes. Erg geschrokken van de situatie besloot de blondine haar excuses aan te bieden in een openhartig bericht op Instagram. “Laat ik vooropstellen dat het nooit mijn bedoeling is geweest om een groepering buiten te sluiten of iemand tekort te doen in zijn of haar geloof. Nederland is (gelukkig) een divers land met vele afkomsten en geloven. Ik respecteer vanzelfsprekend iedereen, ongeacht afkomst of geloof”, schreef de Meiland-telg begin december.

Bron: Grazia | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws