Maxime Meiland en Leroy Molkenboer delen groot nieuws

Tijd voor iets nieuws!

Happy new home! Op Instagram laat Maxime Meiland weten dat het weer tijd is om een nieuw paleisje te betreden. Samen met vriendlief Leroy Molkenboer en dochters Claire en Vivé verhuist ze naar een ruimer optrekje in Noordwijk.

Nieuwe woning

Waar we in het laatste seizoen van Chateau Meiland nog zagen hoe Leroy en Maxime hun intrek namen in een prachtige woning in Noordwijk, is er inmiddels alweer een nieuw paleisje aangeschaft. In het afgelopen seizoen van de realityserie vertelden Maxime en Leroy namelijk dat het huis in Noordwijk te klein was voor het gezinnetje. Kleine Vivé en Claire zouden iets meer ruimte nodig hebben. Zo gezegd, zo gekocht!

Behangen maar

De Meilandjes zouden de Meilandjes niet zijn, als er niet gesleuteld moest worden aan de nieuwe woning. Erica Meiland vertelde aan Shownieuws dat er op dit moment volop verbouwd wordt in het nieuwe optrekje van het jonge gezin.

Hun vorige huis in Noordwijk hebben Maxime en Leroy al een aantal maanden geleden verkocht. Naar een andere stad verhuizen is niet aan de orde, aangezien Maxime en Leroy een villa hebben gekocht die ook in het Zuid-Hollandse kustdorp staat. We wensen hen, én natuurlijk kleine Claire en Vivé heel veel woonplezier in het nieuwe huis! Mogen we binnenkort ‘ns binnenkijken?

Bron: Grazia | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws