De weekendtips van Beau Monde

Helaas niet zo'n lekker lentezonnetje als vorig weekend, maar in het eerste weekend van april is gelukkig genoeg leuks te beleven.

Ieder weekend deelt Beau Monde haar weekendtips. Waar we vorig weekend nog getrakteerd werden op een heerlijk lentezonnetje, moeten we het deze zaterdag en zondag doen met koude temperaturen en regen. Maar niet getreurd, want er liggen weer leuke dingen in het verschiet. 

Drankjes doen en shoppen via WhatsApp bij KUGI

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door The KUGI Company (@thekugicompany)

Champagne nippen op het terras slaan we dit weekend graag even over, want wij zijn te vinden in de gloednieuwe KUGI store in Amsterdam. Hier kun je genieten van verfrissende, duurzame én gezondere (non-)alcoholische drankjes. But that’s not all. Terwijl je nipt van je refreshment, valt er volop te shoppen. In de winkel op de Utrechtsestraat vind je namelijk ook duurzame kleding, beauty en accessoires van andere jonge bedrijven. O ja, je kunt je flappen geld gerust thuislaten. In de KUGI-winkel kun je namelijk alles met WhatsApp kopen. Huh? Ja! Zie je iets wat je lekker of leuk vindt? Dan kun je via WhatsApp makkelijk een QR-code scannen. Vervolgens kom je in een WhatsApp-gesprek met de gloednieuwe software-tool van KUGI en kun je je aankoop makkelijk voltooien. Hoe innovatief?! KUGI is van woensdag tot en met zondag geopend.

Ice Ice Baby

Dat we ons weekend niet in het zonnetje op het terras zullen doorbrengen, betekent niet dat we niet van een ijsje kunnen genieten. Jezelf verwennen doe je dit weekeinde het best met de nieuwe ijssensatie van Magnum. Het ijsmerk introduceert namelijk de Almond Remix: een mix van de Magnum Classics White Chocolate & Almond. Magnum beschrijft het nieuwe ijsje als het perfecte verwenmoment door het fluweelzachte roomijs met amandelsmaak in combinatie met een swirl van vanille roomijs. De smaaksensatie wordt afgemaakt door een luxe laag witte chocolade met knapperige stukjes amandel, dubbel gedipt in een extra laag melkchocolade. Wij rijden gelijk naar de supermarkt!

Breng een bezoekje aan het atelier van Mellius

In zijn ateliers werkt kunstenaar en schrijver Mellius Klijnstra al tig jaren aan een fantasiewereld. Met behulp van schilderijen, muziek, licht, verf, potlood, textiel, emulsie en heel veel fantasie werkt hij in een gigantische loods aan het IJ aan zijn wereld. Onlangs bracht de schrijver het boek Mendelstov uit, waar hij zeven jaar aan werkte. Het boek gaat over een toekomstige wereld die wordt geteisterd door de Inter Human Allergy (IHA), in de volksmond ‘Schuwpest’ genoemd. Wie geen 12 meter afstand houdt, sterft een langzame verstikkingsdood.

Mendelstov maakt deel uit van de gigantische kunstinstallatie in Mellius’ atelier. Het leuke? Aankomende zondag kun je in Amsterdam Noord kijken hoe dat er precies uitziet. Wij verkappen vast: het is het bekijken waard!

Ontdek de nieuwe collectie van UNIQLO

Uniqlo

Blik samen met UNIQLO vooruit naar de lente en zomer met haar nieuwste collectie in samenwerking met modeontwerpster Hana Tajima. De jurkencollectie omvat comfortabele en elegante ontwerpen die culturele diversiteit weerspiegelen vanuit een globaal oogpunt.

De verschillende kleurrijke jurken benadrukken de individualiteit en expressiviteit van elke vrouw – en je hebt er slechts één kledingstuk voor nodig. Aan het wikken en wegen welke geweldige zomerjurk bij jou past? Begrijpen we. Je hebt gelukkig nog even, want de collectie zal vanaf 14 april te shoppen zijn.

Brooklyn als een local

Brooklyn
Park Slope, Brooklyn, NYC. Foto: Joe Buglewicz

Nu we weer mogen, kunnen we niet genoeg citytrips in het vooruitzicht hebben. Staat New York City ook al járen op je travel bucketlist? NYC & Company helpt je nu om de stad te verkennen als een local met een reeks nieuwe travel guides. Het officiële verkeersbureau van The Big Apple trapt af met een gids voor het gastvrije Brooklyn. Waar eet je het beste Michelin-menu of juist die typische New Yorkse pizzapunt? Welke boetiekjes worden door andere toeristen zelden gevonden? Wat is er nog meer te zien dan de beroemde Brooklyn Bridge? Ook met het vinden van een hotel, wandelroute of cultureel uitje helpt NYC & Company je op weg. Als dat geen teken is om die trip nu te plannen!

Beau Monde wenst je een zalig en glamorous weekend toe!

Beeld: iStock

Laatste nieuws