Maxime Meiland over haar droomtrouwjurk: ‘Een prinsessenjurk met strak lijfje’

Maxime Meiland licht een tipje van de gewenste (bruids)sluier op.

Maxime Meiland en haar grote liefde Leroy Molkenboer stappen binnenkort in het huwelijksbootje en zo’n bruiloft betekent natuurlijk een aantal dingen. 1. Elkaar eeuwige trouw beloven. En 2. In een prachtige jurk naar het altaar schrijden. Over dat laatste vertelt Maxime meer in de nieuwste Beau Monde

Prinsessenjurk

In de nieuwste Beau Monde vertelt Maxime Meiland meer over haar stijl en haar modevoorkeuren. Een trouwjurk vinden voor haar grote dag gaat niet makkelijk worden, zo vertelt ze. “Dat gaat een enorme zoektocht worden, ik ben heel kieskeurig.”

Wel heeft de blondine zo haar wensen. “Het wordt sowieso wit. Over het model ben ik nog niet uit. Ik neig naar een prinsessenjurk met een strak lijfje. Wat ik wel weet, is dat ik echt een bruidsjurk wil, niet dat je denkt: ze gaat naar een gala.”

Stijl

Niet alleen doet Maxime een boekje open over haar droomjurk, ze vertelt ook meer over haar eigen stijl en wat ze overdag het liefst draagt. “Met twee kleine kinderen ga ik te snel voor makkelijk”, bekent ze. Onder makkelijk verstaat de mediapersoonlijkheid een coltrui, jeans en sneakers. Comfy, maar ze vindt dat eigenlijk ook zonde. “Want als ik weet dat ik er leuk uitzie, ga ik veel energieker de deur uit. Mijn smaak is klassiek: bloesje met parelmoer knoopjes, elegante pantalon, laarsjes.”

Het liefst shopt Maxime in een fysieke winkel. “Gewoon winkelen vind ik leuker, dat is meer een middagje weg”, vertelt ze. “Online is voor praktische aankopen: Vivé heeft rompertjes nodig, mijn witte sneakers zijn helemaal vergeeld en ik moet nieuwe. Ik kijk het liefst bij De Bijenkorf of Mango.”

Daarnaast shopt Maxime ook graag met haar vader. Dat is gezellig, maar vaak is dat ook een duur shopmiddagje. “Het overkomt mijn vader en mij regelmatig dat we, uit enthousiasme, niet op het prijskaartje gekeken hebben. Dan staan we bij de kassa en is het: ‘Dat wordt dan negenhonderd euro’. Voor iets simpels als een trui. We durven vervolgens niet te zeggen: ‘Oh meid, hang maar terug’. Al balend halen we dan onze pinpas tevoorschijn.”

Benieuwd waar Maxime Meiland het liefst shopt, welke sieraden ze graag draagt en welke lingerie haar favoriet is? Je leest het in de nieuwste Beau Monde, waarin Maxime ook schittert in een grote shoot. Vanaf woensdag 6 april verkrijgbaar. 

Interview: Sandra ten Brink | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws