Na 20 jaar: Rudolph van Veen en Simone van den Berg in huwelijksbootje gestapt

Na twintig jaar was het eindelijk zover!

Rudolph van Veen en Simone van den Berg zijn al meer dan twintig jaar samen, maar een bruiloft kwam er tot op heden nog niet. Gisteren stapten de twee echter alsnog het huwelijksbootje in en gaven ze elkaar het jawoord. Hoera!

Dromen

Terwijl Simone ervan droomde om ooit naar het altaar te lopen, had Rudolph nooit zo’n haast met trouwen. Toch kwam er op een gegeven moment een kantelpunt, vertelt hij aan De Telegraaf. Op 2 mei 2019 vroeg hij Simone ten huwelijk, op haar verjaardag. “Bij ons is het traditie dat je op je verjaardag een mooie taart op bed krijgt. En die had ik, met daarop geschreven ‘Wil je met mij trouwen?’. De tranen vloeiden rijkelijk, want eindelijk zag ze haar langgekoesterde wens in vervulling gaan”, aldus de tv-kok. Simone zou zelfs al jarenlang een foto van haar droomjurk bij zich dragen in haar portemonnee.

Lang verloofd

Volgens Rudolph was het ook Simones wens om ‘lekker lang verloofd te blijven’, omdat dat vaak maar een korte periode is. Die wens ging, mede door corona, in vervulling. “Door corona hebben we het keer op keer moeten verplaatsen.” Gisteren was het dan eindelijk zover en sindsdien gaat Simone door het leven als mevrouw Van Veen.

Dat de twee hebben genoten van hun speciale dag, blijkt wel uit het prachtige kiekje dat Rudolph op zijn Instagram deelt. “Getrouwd! ✨💍 Dankbaar voor alle liefde om ons heen, wat een memorabel huwelijksfeest🥂”, schrijft de kok bij het prachtplaatje.

Foto door Edwin Smulders

Liefde bezegeld

RTL Boulevard was bij het huwelijk aanwezig en mocht het kersverse bruidspaar interviewen. “Het is het mooiste moment zo, om de liefde te bezegelen”, aldus Rudolph. Simone vertelt over hun eerste ontmoeting in een tv-studio in Hilversum: “Toen ik Rudolph binnen zag komen in dat restaurant waar wij dat kookitem moesten draaien, zagen we elkaar en was het ‘bam’”, aldus Simone. Wij wensen de twee een heel gelukkig huwelijk toe!

Bron: Dingen voor Vrouwen | Beeld: Instagram, Brunopress

Laatste nieuws