Kate Middleton op haar Paasbest!

Hoe kleedt de Princess of Wales zich tijdens Pasen?

Het Paasweekend staat voor de deur! De voorjaarsfeestdag is hét moment om je bloemenjurken en pastelletjes uit de kast te trekken, maar voor nog meer fashion inspiration werpen we ook een blik op de paasoutfits van prinses Kate. Hoe schuif je in koninklijke stijl aan bij de paasbrunch?

Zomers kant

Voor de royals staat Pasen meestal in het teken van een kerkdienst in Windsor en van eten met de familie. In 2014 waren de toen-nog-Cambridges tijdens het paasweekend echter on tour in Australië met hun toen nog piepjonge zoontje George, en vierden ze de feestdag tussen de beestenboel van Taronga Zoo in Sydney. Kate koos voor beeldig broderie anglaise in pastelgeel, een jurkje waarin we ons tijdens de paasdagen nog steeds wel zouden zien ronddartelen.

Beeld: BrunoPress

Shop de stijl

Brunchen in het beige

In 2017 was beige dé paaskleur, zo getuigen toenmalig hertogin Kate, prinses Beatrice en prinses Eugenie op deze foto. Maar ook vijf jaar later sla je de plank niet mis tijdens de paasbrunch met zachte tinten als lichtroze, crème en wit. Mooi te combineren met parels!

Beeld: BrunoPress

De prinses ging voor een van haar signature looks: een mantel van Catherine Walker.

Beeld: BrunoPress

Shop de stijl

Lovely lichtblauw

Nog meer pastelpracht zagen we tijdens de paasdienst in 2019. De toenmalig Duchess van Cambridge ging voor een babyblauwe jurk en bijpassende mantel van Alexander McQueen, die ze ook vijf jaar eerder tijdens een paasdienst in Sydney droeg.

Beeld: BrunoPress

Shop de stijl

Ook vorig jaar verscheen Kate in het pastelblauw bij de kerkdienst en was haar outfit zelfs afgestemd op die van de kids en William.

De Wales’jes tijdens Pasen in 2022. Beeld: BrunoPress

Royal Easter

Kunnen we Kate dit jaar ook in een nieuw paaspakje verwachten? Dat zullen we gaan zien bij de traditionele kerkgang van de royals in Windsor, waar we ongetwijfeld een glimp kunnen opvangen van prins William, prinses Kate, koning Charles, koningin Camilla, prinses Beatrice en prinses Eugenie. Het is de eerste Pasen zonder Queen Liz, dus de traditionele paaslunch zal er dit jaar iets anders uit gaan zien. Sterker nog, het is dit jaar aan Kate om te helpen met de voorbereidingen voor een leuk programma voor de kids. Gelukkig heeft Kate al meer dan eens bewezen een absoluut organisatietalent te zijn. Altijd handig, zo’n prinses die van alle markten thuis is.

Happy Easter!

Bron: Beau Monde archief, What Kate Wore, Tatler | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws