Kate Middleton op haar Paasbest!

Hoe kleedt de Duchess zich tijdens Pasen?

Lees ook

Het Paasweekend staat voor de deur! De voorjaarsfeestdag is hét moment om je bloemenjurken en pastelletjes uit de kast te trekken, maar voor nog meer fashion inspiration werpen we ook een blik op de paasoutfits van hertogin Kate. Hoe schuif je in koninklijke stijl aan bij de paasbrunch?

Zomers kant

Voor de royals staat Pasen meestal in het teken van een kerkdienst in Windsor en van eten met de familie. In 2014 waren de Cambridges tijdens het paasweekend echter on tour in Australië met hun toen nog piepjonge zoontje George, en vierden ze de feestdag tussen de beestenboel van Taronga Zoo in Sydney. Kate koos voor beeldig broderie anglaise in pastelgeel, een jurkje waarin we ons tijdens de paasdagen nog steeds wel zouden zien ronddartelen.

Beeld: BrunoPress

Shop de stijl

Brunchen in het beige

In 2017 was beige dé paaskleur, zo getuigen hertogin Kate, prinses Beatrice en prinses Eugenie op deze foto. Maar ook vijf jaar later sla je de plank niet mis tijdens de paasbrunch met zachte tinten als lichtroze, crème en wit. Mooi te combineren met parels!

Beeld: BrunoPress

De hertogin van Cambridge ging voor een van haar signature looks: een mantel van Catherine Walker.

Beeld: BrunoPress

Shop de stijl

Lovely lichtblauw

Nog meer pastelpracht zagen we tijdens de paasdienst in 2019. De hertogin van Cambridge ging voor een babyblauwe jurk en bijpassende mantel van Alexander McQueen, die ze ook vijf jaar eerder tijdens een paasdienst in Sydney droeg.

Beeld: BrunoPress

Shop de stijl

Royal Easter

Kunnen we Kate dit jaar ook in een nieuw paaspakje verwachten? Waarschijnlijk gaat de traditionele kerkgang van de royals door en kunnen we in Windsor opnieuw een glimp opvangen van prins William, hertogin Kate, prins Charles, hertogin Camilla, prinses Beatrice en prinses Eugenie. Vervolgens schuift de familie aan bij de Queen voor een paaslunch van geroosterd lamsvlees en mogen de achterkleinkinderen van Her Majesty paaseitjes zoeken op het landgoed – dat meer dan 52.000 km2 groot is, dus we wensen hen veel succes. En als er af en toe een choco-eitje achterblijft zal de Queen, een beroemde zoetkauw, daar vast geen enkel probleem mee hebben.

Happy Easter!

Bron: What Kate Wore, Tatler | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook